מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אתרי הכרויות- מה דעתכן על המקרה?יהודית198803/06/2016
שלום רב.
הכרתי את בן זוגי בן ה-29 באתר הכרויות ואני בת 28. אנחנו ביחד חצי שנה, אולי קצת פחות..וכמובן שמחקנו את עצמו משם. והפלא ופלא אתמול ראיתי אותו חוזר לשם ומאוד התאכזבתי.
האמת שנכנסתי לשם כי הרגשתי בימים האחרונים שהוא קצת מרוחק, ובדקתי אם הוא שם.. לאחרונה הוא פחות מתקשר ובאמת קיבלתי פתאום סוג של פצצה לפנים כשראיתי אותו שם בחזרה.
שלחתי לו הודעת SMS בה עקצתי אותו- "אל תשכח שיש עוד אתר הכרויות שבו היית גם בעבר, אל תשכח גם אותו". (הכוונה להתחבר גם אליו), שיבין שתפסתי אותו על חם כמו שאומרים. לאחר כשעה הוא הגיב לי "תעזבי אותי עם השטויות שלך". התקשרתי ודיברנו ובמהלך השיחה הוא ציין שהוא לא עושה שם כלום והוא התחבר בשביל לדעת איך מוחקים את הכרטיס.אבל היית מחוק משם בזמן הזה שהיינו ביחד אז מה זה התירוץ הדבילי הזה?
בכל מקרה, התחלנו ממש להתווכח, הוא אמר שאני בודקת אותו בזכוכית מגדלת ושהוא לא יהיה איתי עם ההתנהגות הזאת ושהוא אינו בודק אותי וזה לא מעניין אותו אם אני שם או לא.. מה זה אומר בעצם? שאני לא מעניינת אותך? מעיד לדעתי על זה שהוא פוט לא רוצה טאת הקשר הזה. הסברתי לו שאם אנחנו ביחד כמה חודשים אני לא מצפה שהוא יחפש אחרת, הרי מה רע לנו ביחד? אציין שהיה בסדר גמור. וכשאמרתי לו טוב לנו למה חזרת לשם? אתה מאוד בסדר איתי היית. ואז הוא אמר אל תתני לי ציונים כלשהם. אני באמת לא יודעת מה עובר עליו ומה נכנס בו פתאום.. אני גם חזרתי לאתר ואני גלויה לכולם אבל אני לא באמת מחפשת מישהו אחר. השיחה הסתיימה בכך כשהוא אמר לי שאם הדבר הזה יחזור על עצמו הוא לא יהיה איתי וישים עלי איקס. הוא גם אמר שהקשר הזה לא הולך בגלל השטויות שלי ולא בכוח. ניסיתי להבהיר לו שלא עשיתי כלום, שהוא זה שהגורם לזה וחשבת לעצמך למה זה לא הולך אולי? בגללך אולי? ההתנהגות הזאת? איכזבת אותי. הוא אמר אני לא בא לאכזב אף אחד. שאלתי מה עכשיו? הוא אמר לילט, השיחה הסתיימה והוא נעלם. מאז לא שמעתי ממנו כלום.
מה עלי לעשות כעת?
אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכן. תודה!
אציין שאני כן רוצה להמשיך בקשר עימו, אבל האם עלי ליצור קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
יהודית198804/06/2016שכששאלתי אותו מדוע אתה נמצא שם הוא ענה לי בכך שהוא אינו חייב לי כלום, שהוא לא שם לי טבעת על האצבע ואף אחד לא יגיד לו מה לעשות. הסברתי לו שאני לא הייתי רוצה שהבן זוג שלי יחפש אחרות והוא ממשיך לטעון שהוא לא חייב לי כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה בקשר
טלי צרקינסקי05/06/2016יהודית שלום,
נראה שמשהו התרחק ביחסים שלכם לפני שהיה את האירוע שבו ראית אותו באתר ההיכרויות ויש מקום לבחון מה? אפילו על מנת ללמוד מה קרה שם.
האם היה מתח לפני? האם נאמרו (על ידי שניכם?) דברים לפני, האם הריחוק היה שלו, חד צדדי, או לאחר משהו שקרה בקשר?
מבחינת נאמנות בקשר והתחייבות הדדית בקשר, כמובן שזה לא רק כשנשואים, גם כשיש קשר רציני או כשמנסים לבנות משהו זוגי, המטרה היא לנסות להכיר ולהעמיק בקשר, בוודאי קשר של כחצי שנה. רק את יודעת מה היה טיב היחסים ביניכם, מה היו הקשיים, מה הרצונות שלכם לגבי ההמשך ועד כמה יש שליטה היום מבחינת הרצון לנסות שוב, שלך והן מבחינת הצד שלו.
את מעלה משהו בקשר שהיה בו חוסר אמון מה שהביא אותך לבדוק אותו ולמעשה גם להיות באתר היכרויות (אף אם לא חיפשת היכרות בעצמך).
השאלה על מה "מתיישב" חוסר האמון? מדוע הוא קיים? האם אי פעם דיברתם על זה? האם יש עם מי לדבר?
חשבי על הדברים האילו ותמיד כדאי שהתקשורת תהיה ישירה ופחות מומלץ דרך אמירה כמו "יש עוד אתר היכרות שפספסת"..(אני מבינה מאיזה מקום זה בא, מעין הומור שבא להסתיר ולהתמודד עם כאב, אך לא יביא אותך לתשובה והתמודדות).
מקווה שלכאן או לכאן, התשובות יביאו אותך להמשך בריא ונכון עבורך מבחינת קשר ולתובנות לגביו.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)