מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל שהפסיק לעבוד ואישה שנכנסה להריון לא מתוכנןאביבה05/06/2016
התחתנתי לפני 7 חודשים ונכנסתי להריון לא מתוכנן..אני סטודנטית לסיעוד ועובדת בתור מלצרית לאחר הלימודים...בעלי לפני כשלושה חודשים פוטר מהעבודה ומאז הוא לא עושה כלום!..וזה ממש מפריע לי..בגלל שהוא פוטר התחלתי לעבוד יותר שעות בעבודה ואני פחות משקיעה בלימודים(5 פעמים בשבוע לימודים ועוד 5 משמרות של עבודה פיזית במלצרות בלי יום חופש אחד).. ניסתי לשכנע אותו שילמד משו שיעזור לו למצוא עבודה אבל הוא טוען שאין לו כח ללמוד דבר שעוד יותר מתסכל אותי...אנחנו לא מפסיקים לריב על הנושא ואני אפילו חושבת על לעזוב אותו ולעשות הפלה..המצב ממש לא פשוט לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל שהפסיק לעבוד ואישה שנכנסה להריון לא מתוכנן - תגובה
עדי בדיחי07/06/2016שלום אביבה,
אתם מתמודדים עם הרבה מאוד שינויים- הכניסה הלא מתוכננת להיריון והאחריות הכרוכה בכך, והפיטורים של בעלך. במקביל התחתנתם ממש לא מזמן, כל אלו הם שינויים וטלטלות רגשיות ששניכם וכל אחד לחוד מתמודדים עימם. לא תקופה קלה.
חשוב מאוד לדבר על הדברים- לבדוק איך אתם יחד כיחידה זוגית, כזוג- מנסים להתמודד טוב יותר עם המצב, שכמובן הוא זמני, ולהיות כמה שיותר ביחד ו"חדורי מטרה". אני יכולה להבין את התסכול שלו בוודאי מהפיטורים, אולי יש חששות מסוימים נוספים - שהוא לא יצליח בעוד עבודה, שהוא לא יחזיק מעמד או שלא יצליח לפרנס את הבית.
צריך לתת לתחושות אלו מקום, דבר ראשון. נסי לפנות אליו באופן מכיל, קשוב ואמפתי, ולשאול בשלומו ממקום של דאגה. להסביר לו שבוודאי זוהי תקופה קשה אך יחד יהיה קל לעבור אותה הרבה יותר מאשר לבד. הפיתרון לפיו את עובדת יותר ומעמיסה עלייך בעת הריון הוא לא אידיאלי. הנכון הוא שתתחלקו באופן שווה ככל הניתן באחריות על הבית וכולל על פרנסתו ועל רווחתו של הילד שיוולד בע"ה. ולכן חשוב שביחד- תחפשו עבורו עבודה. כתבו יחד קו"ח, שלחו יחד- העיקר שתרגישו את החוויה הזוגית המשותפת. אין לי ספק שאם ההסתכלות תעבור מזוית של "אני והוא" לזוית של "אנחנו" - יהיה לשניכם, ולך בפרט, קל יותר.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)