מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לדעת אם הוא רציני אי לא ?אלינה17/06/2016
התחלתי לצאת עם מישהו לפני בערך חודשיים. אנחנו נפגשים יחסית הרבה אבל אני לא יודעת לאן זה הולך. עוד לא דיברנו על זה. מצד אחד באתי אליו כבר וראיתי את הוריו (לא מפגש מתוכנן, פשוט כי הם היו שם) וחברים/ ידידות שלו כבר יודעים מי אני.
כיף לנו מאוד כשאנחנו ביחד ואנחנו ישנים מחובקים כל הלילה, וגם כשאני ״בזמן הזה בחודש״ הוא עדיין רוצה שניפגש .. ובבוקר אחרי שקמים מאןד כיף לנו ושותים קפה ומדברים ולא ישר עושה סימנים של ״לכי הביתה״.
מצד שני בימים שאנחנו לא נפגשים, רוב היום הוא לא בתקשורת איתי אלא בעיקר בערב/ לילה. והוא 90% מהיום מחובר לוואטסאפ...ככה שזה לא עניין של עסוק. (אנחנו בני 28 אגב).
איך זה נשמע לכם? אותי זה ממש מבלבל.
כדאי לדבר איתו על זה? האם זה מוקדם מדיי לדבר ? אני לא רוצה להלחיץ אותו מצד שני אני רוצה לדעת מה לעשות. אני כן יוצאת עם אחרים (כי לא הגדרנו כלום) מצד שני אני כן רוצה זוגיות וכן הייתי שמחה אם זה יהיה איתו.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתוח הקשר עם החבר
טלי צרקינסקי18/06/2016אלינה שלום,
נשמע ממה שאת מתארת שהקשר טוב.
מה שלא הייתי ממליצה לך לעשות, זה לצאת עם אנשים במקביל. כיוון שאם באמת רוצים לבחון קשר לעומק ולתת לו סיכוי להתפתח, הוא אפשרי כאשר הקשר והפניות יותר מכוונת אליו, דבר שלא מתאפשר כשהאנרגיה מופנית כשיוצאים עם אנשים נוספים.
על כן הטוב ביותר במצב שאת מתארת הוא באמת לתת סיכוי לקשר שלכם להתפתח, להניח לקשרים אחרים בצד, וכן לשוחח בקשר על הכוונות שלכם. ציינת שאת חוששת להציף דברים בשלב מוקדם של הקשר? אני מבינה אותך. אולי יש מקום לשאול על מה לדבר? על דברים שמותאמים כרגע לשלב שהקשר שלכם נמצא והוא נשמע שלב טוב לפרק זמן של חודשיים של קשר.
בהחלט מומלץ לשוחח בפתיחות, גם אם יש יום שהיית רוצה לשוחח אתו יותר ואינכם נפגשים. יתכן וזה קורה כשאת לא פנויה.
אם אסכם, נראה שכדאי לתת סיכוי לקשר הזה ולשים בצד את "המסיחים" (מסיחי הדעת) קשרים אחרים, נטייה לעתים (וזה קורה גם בקשרים זוגיים, במיוחד היום כשלאנשים יש סמארטפונים, טאבלט וכו'..שנשאבים לתכנים/לפייסבוק ועוד ועוד.. מצב מוכר).. שהם גם מהווים מסיחים מלשהות,, מלדבר, מלהיות ביחד באינטימיות במצבים מסוימים.
ממה שאת מעלה את נמצאת בקשר שיש בו הדדיות ואפשר לדבר בו.
שמרי עליו. התמקדתי בו. נסי לברר עם עצמך האם לנסות לצאת עם אחרים נובע מחוסר ביטחון או מחשיבה שעדיף לצאת עם כמה העיקר שיהיה מישהו עבורי?
כי בפועל, הסיכוי הטוב ביותר לקשר הוא בהשקעה באחד...
מאחלת לך בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)