מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפסתי את בעלי משקר - מה לעשות?קארן18/06/2016
היי חייבת עזרה ולפרוק אנחנו בזוגיות 9 תשע שנים יש לנו שתי ילדים אנחנו לא נשואים אך מגדירים את עצמנו נשואים לכל דבר הקשר ידע עליות ומורדות ופרידות מעולם לא בגדתי בו או נהלתי קשרים הוא לעומת זאת נתפס מיליון פעמים על שקרים ועל בנות שהסתיר כשהיתי בצבא ידעתי על משהי שנהל סוג של קשר איתה אבל לא יודעת מה בדיוק היה שם הוא אמר שהיא היתה אובססיבית אליו ולא רצה לערב אותי כדי שלא עשה בלאגן ואפגע ובאותו התקופה שמעתי אותו מספר לחבר שלו עלייה כל מיני דברים כמובן שאכחיש וככה עבר הזמן נכנסצי להריון טסתי לחול לבקר משפחה ונודע לי שנים יותר מאוחר מאחותו שנהל שחות סקס עם משהי שוב כמובן הכחיש והאמנתי ואז לאחרונה נכנסתי לפייסבוק שלו וראיתי התכץבות עם משהי באנגלית בעל רמיזות מיניות שלה הוא לא כתב אבל בגלל שלא יודע אנגלית טוב אבל פתח סקייפ כדי לדבר איתה היה בלאגן רציני והעפתי אותח מהבית הוא אמר שזה לא היה בשבילו אלה בגלל חבר שלו בלעתי את הכאב והספק למען הילדים...ועכשיו גיליתי שוב על משהיא שמתכתב איתה בטנגו שמזמן אמר שזאת דודה שלו מקנדה כששאלתי את אחותו אמא שלו ואבא שלו אף אחד לא הכיר אותה וזה נראה לי מוזר איך דודה שלך לא מוכרץ להם המשכץי לחקור והצלחתי לדבר איתה היא אמרה לי שהוא שקרן ולא ידעה שהוא נשוי אבל לא רצתה לספר לי מה היה ששמעתי הקלטות שלה שהיא מקללת אותו ומאחלת לו רק רע...הוא כמובן מכחיש ולא לוקח אחריות על כלום ..אני שבורה ומקללת את עצמי איך היתי כלכך מטומטמת להאמין ולחשוב ש9 שנים חייתי בשקר הוא תמיד היה כזה מכחיש עד המוות ומוציא אותי מפגרת ומדמיינת דברים...סכמנו לנהל שיחה היום אחרי שהעבודה ...וכל מה שבא לי זה להרביץ לו אבל אני יודעת שהוא בן אדם שאם תוקפים אותו הוא מסתגר בעצמו...אני לא יודעת איך לדבר איתו מה להגיד לומעל מנת שיפתח וידבר אמיתי בלי שקרים והגנות....והאם יש בכלל על מה לדבר פה?איך אוכל לבטוח בו שוב ?תעיצו לי מה לעשות יש לנו שתי ילדים כואב לי לפרק בית ואני שבורה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ לקבל עזרה ממטפל בתחום
טלי צרקינסקי18/06/2016קארן שלום,
ראשית כל - בא לי לכתוב לך: קחי נשימה. זה מאד קשה כשאתה מוצף.. אבל קחי. יש מה לעשות.
זוגות נקלעים למצבים מאד לא נעימים לעתים בטח כאשר מדובר על נושאים רגישים כמו אמון בקשר אשר נפגע לאחר שגילית עליו דברים.
את מזהה נכון, להיות תוקפנית אתו - תגרום לכך שהוא יסתגר. ולא תביא לך את התשובות שאת מחפשת.
יש כאן משבר אמון, ככל הנראה השקריים מהווים עבורו הגנות. מפני מה? אני לא יודעת.
הוא כנראה מתמודד עם סיטואציות מסוימות ויש לבדוק את הדברים.
חשוב לא לבוא בהאשמה אליו ולא בהאשמה אליך (למה הייתי אתו) המטרה כעת היא לבדוק ולבחון האם ניתן שיהיה אחרת.
ממליצה לכם לפנות לאיש מקצוע מתחום הטיפול הזוגי. אם לא ניתן לגייס אותו בשלב הזה. ללכת את קודם לבד, זה גם מקובל ובסדר. דרך הפורום הראיה מאד כללית ויש צורך בהערכה מקצועית של המצב גם בזוגיות.
יש סיכוי שמשהו יפתח שם לעבודה משותפת והדדית, תוך העלאת הקשיים ופתיחתן במקום בטוח (המרחב שיוצר המטפל/ת)
מאחלת לכם בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
קארן18/06/2016.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)