מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר אמון במערכת יחסים- מבולבלתדניאלה וינטר28/06/2016
שלום,
אני בת 29 ובן זוגי קטן ממני בשנה. הכרנו באפליקציית הכרויות.
אנחנו מכירים כשנה וחצי במהלכם חויינו מס' פרידות ופרידה אחת גדולה של חודשיים וחצי בערך.
חזרנו זה לזרועות זה וכרגע שוב יחד כ-3 חודשים וזה דיי עובד.
העניין הוא שכל פעם שנפרדנו, זה היה מפני שהוא חזר לאפליקציית ההכרויות ככה פתאום מבלי שרבנו או משהו כזה. (לא קרה כלום).
כל פעם שהעלתי את הנושא למה לך להיכנס לשם אם אתה איתי? הוא ציין בפני שהוא לא יכול שאני כל הזמן מחפשת אותו ושהוא לא יהיה איתי במצב הזה. ציין שהוא לא עושה שם כלום.
אגב- אני אגיד שבפרידה הגדולה שלנו הוא נתפס על חם בכך שהתחיל עם מישהי שאני מכירה והוא אינו ידע שאני והיא מכירות ואף הציע לה פגישה+מס' טלפון שלו.
אז זה שהוא אמר שהוא לא עושה שם כלום? זה כמובן שקר היות ונתפס על חם.
העניין הזה של להיכנס לאפליקציה כל פעם מחדש, קרתה המון פעמים למען האמת, וכל פעם שזה קרה רבנו ונפרדנו. הרבה פעמים כשנתפס שם משוטט הוא אמר פתאום שאינו רוצה זוגיות וכך נפרדנו אך חזרנו לבסוף תמיד.
לדעתי- שוב עניין של זמן עד שיחזור לשם כמו שעשה בעבר.
העניין הוא שאני טיפוס מאוד חשדן ויש לי סיבה היות ובגדו בי בעבר מספר פעמים, אז אולי החוסר אמון הזה בגברים גורם לי לחפש את בן הזוג וכל פעם שהוא נתפס שם והוא מציין מפני שהוא לא יהיה איתי אם אני מחפשת אותו- אז אנחנו תמיד חוזרים אחד לשניה לבסוף. להגיד לכם אם הוא בגד בי? אני לא יודעת.
כרגע, הוא לא שם אבל יש לו עוד מן קטע ששמתי לב בפייסבוק..שכרגע אין לי אותו בחברים כבר תקופה ארוכה וגם לא יהיה כי הפייסבוק הזה פשוט הורס לנו את הקשר גם זה מפני שהוא מוסיף סתם ככה בחורות ועושה לייקים על תמונות שלהן. אני יודעת שהקטע של הלייקים זה אולי שטויות, אבל אני לא באמת יודעת מה קורה שם, אם הוא בקשר עימן, בנות שלא גרות בכלל באזור שלנו, שנינו גרים נורא קרוב אחד לשניה ומאותו אזור, אני לא יודעת אם הוא נפגש איתן והשאלות כל הזמן בראש..קרה כבר שהתעצבנתי ורבתי איתו על זה והוא מבחינתו ציין בפני שלא היה עם אף אחת אחרת אחרי, גם כשהיינו בפרידה הגדולה.
אני לא רוצה לסיים את הקשר כי אני מאוד אוהבת אותו, אנחנו מאוד מתאימים אחד לשניה, אבל הדפוס התנהגות הזאת שבאמת לפעמים אני מרגישה שהוא הכי קרוב אליי ולפעמים הוא גם מתרחק, וכל השטויות האלה שהוא עושה בפיסבוק, הבחורות והכל.. האם דפוס שכזה מעיד למעשה על בגידה? האם גבר שנמצא במערכת יחסים אמור בכלל לעשות את כל הדברים האלה? זה נורמלי? זה טבעי? אולי אני נוקשה מידי?
אני כבר לא יודעת מה לחשוב!! לפעמים אני מרגישה שאולי אני לא בסדר? שאני מגזימה? אבל מצד 2 גבר לא אמור להתנהג ככה כשיש לו בת זוג.. אני לא צודקת?
אשמח לדעה מקצועית תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אמון במערכת יחסים- מבולבלת - תגובה
טלי צרקינסקי30/06/2016דניאלה שלום,
מדברייך, את מתארת משברים ופרידות בקשר שלכם סביב הנושא של אמון. גילית מספר פעמים שהוא נכנס לאפליקציות, שהוא התחיל עם מישהי שאת מכירה ועוד חוויות שאת לא מרגישה בטוחה בקשר כפי שציינת ש"את לא יודעת כמה זמן עד שיכנס לאפליקציה הבאה".
הייתי במקומך שואלת את עצמך מה כן משאיר אותך בקשר שיש בו כ"כ הרבה אכזבות וחוסר אמון?
ציינת שחווית בעבר חוויות בגידה ואולי את לא יודעת מה נכון, איך צריך להיות במערכת יחסים? אמון הוא משהו חשוב וחלק בלתי נפרד בקשר והייתי אף ממליצה לעשות להתייעץ עם איש מקצוע לגבי הנושא הזה, על מנת לחזק אותך במקום של זוגיות ולא רק (נושא האמון בכלל יכול לפגוש בתחומים שונים בחיים).
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)