בן זוכ לשעבר שעבר תאונה תומכת ואולי מצפה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן זוכ לשעבר שעבר תאונה תומכת ואולי מצפה
    סיגל
    30/06/2016

קשר זוגי שהיה ונגמר בן הזוג עבר תאונת דרכים לא פשוטה לפני כמה חודשים , תומכת ומסייעת לו ולילדיו הצעירים, אין דיבור על הקשר עם זאת יש יחסים אינטימיים אני רוצה לדעת האם העזרה תגרום לו להרגיש מחוייבות? לא במקום לנהל איתו שיחה בנושא. כן מעניין אותי ניסיונכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוכ לשעבר שעבר תאונה תומכת ואולי מצפה - תגובה

עדי בדיחי
    03/07/2016

שלום סיגל,

לצערי לא ממש ברורה לי שאלתך. את כותבת שיש לך קשר כיום עם אדם (כנראה גרוש, פרוד?) עם ילדים קטנים, לפי הבנתי נמצא באיזשהו שיקום מהתאונה. יש ביניכם יחסים אינטימיים והיית רוצה לגרום לקשר הזה להיות יותר רציני. בוודאי שקירבה ועזרה יכולות מאוד לקרב בינו לבינך. אני לא יודעת אם כדאי לך לצפות שהוא יבין שאת חפצה בקשר רציני, אם לא תרמזי או תדברי איתו על זה.

אם את מעוניינת בהמשך הקשר, הייתי מציעה להמשיך תקשורת ביניכם וחוויות ביחד, פחות ללכת לכיוון מיני - שכן אז הוא יכול א. לתפוס אותך כאובייקט שמספק את צרכיו (גם הפיזיים השיקומיים וגם המיניים) וזהו, וב. את תחושי שאת מקריבה הרבה ולא מקבלת את מה שאת מייחלת לו.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוג לשעבר שעבר תאונה

סיגל
    03/07/2016

אני החדד יותר את שאלתי
    העזרה עצמה כמו גם המיניות לא תגרום לו להישאר בקשר
    ולהפוך אות לקשר זוגי על כל המשתמע מכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוג לשעבר שעבר תאונה - תגובה

עדי בדיחי
    03/07/2016

לאו דווקא. הוא יכול להמשיך לתפוס אותך כאשה טובה שמאוד רוצה לסייע לו וגם נמשכת אליו, ולהשאיר זאת כך- אין שנוח לו למקם אותך.

המחויבות תביא איתה מילים, הצהרות, מעשים, התבטאויות.. ופחות נוסחאות של "עזרה ואינטימיות". כמובן אני ממליצה כן להישאר קרובה ולעזור אבל לא להתמקם מולו כמישהי שמאוד זמינה ונוחה לצרכיו, כי לא בטוח שזה יספר לו שאת רוצה מחויבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו