מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התחתנתי לפני שבועים וגיליתי ,בעלי שקרן כנסו ותביאו דעההשיר01/07/2016
הי שמי שיר אני בת 24 לפני שנה וחצי הכרתי בחור חמוד
שמיד כל המשפחה שהתאהבה בו בחור מסודר רציני
אחרי 9 חודשים הציע לי נישואים היתי בעננים ב13.6 התחתנו שבוע לאחר מכן טסנו לאילת שחזרנו סידרתי תחדר ומצאתי פתק שכתוב תגיל שלו 39 מאז ומתמיד הוא טען שהוא בן 32 זה אומר שמשמך שנה וחצי הבן אדם שיקר עלי וצחק לי בפנים על זה ,שהוא אומר לי שהוא בן 32 והוא בעצם בן 38 עזבתי תבית חזרתי לאמא ועכשו לא יודעת מה לעשות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחתנתי לפני שבועים וגיליתי ,בעלי שקרן כנסו ותביאו דעהה - תגובה
טלי צרקינסקי01/07/2016שיר שלום,
בדר"כ בקשר רציני יוצא להיתקל בצורה זו או אחרת בת.ז. או רישיון הנהיגה או כל מסמך אח (אפילו של העבודה) נניח בטיסה לאילת יכלות לראות פרט זה.
משהו מעט לא ברור במה שאת מעלה. כל הזמן הזה הוא עשה הכל על מנת שלא תראי את הגיל?
תראי, התחתנתם כבר, נראה שווה לבדוק מה קרה שם בחלק של בגיל שהוא כנראה החשש ממנו ועד כמה הפגיעה אצלך הייתה גדולה. והאם הוא הבין שיום אחד את תגלי את זה, את תספרי לספר?
אין ספק שחשוב שתאמרי לו שנפגעת וששאלת את עצמך למה שהוא הסתיר את הגיל שלו? מה את מרגישה כעת שהוא הסתיר את זה ואיך ממשיכים בכל זאת את אותה זוגיות יפה שכן מתקיימת ביניכם לפני שגילית את זה. על זה אפשר לדבר בטיפול זוגי מה שהייתי מאד ממליצה לכם לפנות ושם אפשר לבדוק אם יש לו הגנות בקשר, מה הן משרתות אצלו וטיפול כזה יכול להיות מאד משמעותי עבורכם ו"לשפוך" אור על הרבה דברים.
ועד כמה אמון הוא חשוב בקשר.
לא הייתי בורחת, אתם נשואים ויש לכם הרבה טוב, הייתי בודקת במסגרת טיפולי זוגי ומעלה שם הכל, שניכם. וכמובן מגייסת אותו שזה חשוב לא בגלל שהוא "נתפס" אלא זה יכול לשקף עוד דרכים בהתמודדות וכדאי כבר לבין אותם על מנת לבנות משהו יציב וטוב
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)