אני במערכת יחסים אוהבת אבל עדיין חושבת על בחור שלא ראיתי כבר 6 שנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני במערכת יחסים אוהבת אבל עדיין חושבת על בחור שלא ראיתי כבר 6 שנים
    רעות
    05/07/2016

הי,
    אני בת 27. במערכת יחסים אוהבת, טובה, תומכת - עם אדם שמכיל אותי בצורה שלא דמיינתי שמישהו מסוגל. יש לי בן זוג באמת מקסים, אני אוהבת אותו מאוד, ואנחנו עומדים להתארס בשבועות הקרובים.
    אבל אני מדי כמה חודשים עדיין חושבת או חולמת על בחור שהכרתי בצבא, והייתי מאוהבת בו. אף פעם לא היינו בקשר, מלבד כמה שיחות קצרות פה ושם. בשלב מסוים הוא רצה אותי גם, אבל הייתי נורא ביישנית וסגורה וחסרת ביטחון ולא הצלחתי להפתח לזה. מאז שסיימתי את הצבא לא ראיתי אותו (6 שנים). היינו חברים בפייסבוק לתקופה קצרה אבל מחקתי אותו בשביל לנסות לשכוח מזה. היו כמה שנים שעוד דמיינתי שאיכשהו נפגש אבל כבר שנים שאני לא חושבת ככה. קטעתי את הדמיונות האלה.
    אני לא מבינה למה אם אני במערכת יחסים האמתית הכי טובה שהייתה יכולה להיות לי בעולם האמיתי, עם אדם שאני אוהבת, שמצחיק אותי, שתומך בי, שמקבל אותי ב100% ואוהב אותי בדיוק כמו שאני - למה עדיין תקוע לי בראש ילד שפעם אהבתי?
    אני חושבת שבאמת אהבתי אותו. ז"א שהוא באמת מצא חן בעיני, שהיתה בינינו, או לפחות מבחינתי, משיכה ממש מוחלטת. הייתי ממש מוקסמת ממנו.
    אבל את בן הזוג האמיתי שלי אני אוהבת במציאות.
    זה מביא אותי לסף דמעות לפעמים, כי אני לא מבינה למה אני צריכה להתעורר בבוקר אחרי שחלמתי על מישהו שבעצם מעולם לא הכרתי.
    אני לא רוצה לחשוב עליו, אני רוצה שהוא יהפך לאבק.
    מה לעשות? האם זה באיזשהו מקום לא הוגן עבור בן הזוג שלי? האם זה אומר משהו על האהבה או המחויבות שלי לבן הזוג שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת חשובה

רעות
    05/07/2016

חשוב לי לציין שלא מדובר בחשיבה/חלימה תכופה. מדובר בפעם בכמה חודשים - לפעמים גם חצי שנה שהבנאדם לא עבר לי בראש. זה לא שזה דבר שמטריד אותי ביום יום - רחוק מזה !
    פשוט, אני מתקשה להבין ולהסביר לעצמי את החלומות והמחשבות שעולות. אם לא הייתי במערכת יחסים אז זה היה לי ברור שאדם מהעבר שהייתי מאוהבת בו יצוץ לי. אבל אני במערכת יחסים אולי הכי טובה שיכולה להיות לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להניח לעצמך...

טלי צרקינסקי
    05/07/2016

רעות שלום,

זה טבעי שאדם שהיה בעבר שלך יופיע בחלום.

אנשים חולמים על כל מיני דברים ואת מתארת משהו שקורה אחת להרבה מאד זמן.

ממה שאת מעלה יתכן שיש לך חוששות שעולות לך לקראת האירוסים הקרבים ולא סתם שלחת את ההודעה בעיתוי זה.

מה שחשוב הוא שאת מתארת שאת בקשר טוב, עם אדם שאת אוהבת ובקשר שהוא מאד נכון לך.. לא נראה לי שאת צריכה להציק לעצמך עם מחשבות אלו...נראה לי שנכנסת ל "לופ" וחשש מעצם התקיימות המחשבה/החלום אחת ל.. כאן המוקד..

הניחי לעצמך ותיהני מהקשר...

מזל טוב!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו