האם לוותר עליו או לחכות לו? מנסה להחזיק את עצמי ללא הצלחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם לוותר עליו או לחכות לו? מנסה להחזיק את עצמי ללא הצלחה
    עדי
    06/07/2016

שלום לכולם.
    אני אשת צבא בת 23, כל חיי היו סביב הצבא.
    סיימתי קשר של שנתיים מאוד אינטנסיבי (הוא איתי בצבא) ורואה אותו יום יום. נפרדנו בגלל הבדלי דתות. הוא דתי ואני חילונית. ראינו שהקשר לא מתקדם לאין שרצינו והחלטנו לסיים את זה. הוא היה הבנזוג המושלם. חם ואוהב משקיע והכי מפנק...
    ולפני שנפרדנו הייתי בקשר עם מישהו אחר בצבא והוא במקום אחר בצבא גם לא אותו בסיס (אפלטוני לגמריי). לא ראיתי אותו בתור בן זוג. לפחות לא בהתחלה.
    ואחרי שנפרדנו , התחלתי להסתכל עליו אחרת. ובאמת יצאנו. היינו 4 חודשים ביחד.. עם פרידה כל שבוע. בעיקר ממני. ועל שטויות. נפרדתי ממנו בגלל שגיליתי שהוא היה בקשר לסקס בלבד עם מישהי וילדה וממש נגעלתי מזה. נפרדנו כי הוא לא החזיר לי אני אוהב אותך בזמן שאני זו הראשונה שאמרה ועוד שטויות מאוד מפגרות ממני.
    ולפני יומיים הוא נפרד ממני. ושוב. על שטות. בגלל שאמרתי משהו שעצבן אותו. ואני יודעת שזה מעצבן אותו. אבל באותו הזמן לא חשבתי על לעשות את זה.
    אני נראת בסדר.. מתחילים איתי הרבה ואני לא חותכת את זה ישר. כי פשוט לא נעים לי להיות מגעילה. והוא היה מתעצבן מזה.
    אני יודעת שהוא נפגע ממני... אבל כבר אין לו אמון בי.
    נפרדנו בגלל קנאה מצידו. ולא משנה כמה ההוא היה מדבר איתי תמיד היינו רבנים על שטויות כאילו. במקום להתמקד אחר עם השנייה ..
    מאז אני שבורה. הוא לא רוצה שום דבר.
    כל הזמן אומר שהוא לא יודע ושהוא רוצה זמן לחשוב ולהתייעץ.. לא מוכנה לאבד אותו בגלל דברים כאלה ..
    ואני כלכך אוהבת אותו .. יותר ממה שאני אוהבת את עצמי ... אני כבר מיואשת ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר נקודות

טלי צרקינסקי
    06/07/2016

עדי שלום,

אני מעלה כאן מספר נקודות להתבוננות:

1. האם את מרגישה שהפרידה מהחבר של השנתיים (זמן לא מבוטל כלל ואת מתארת קשר משמעותי, אינטנסיבי עם אהבה), היא עדיין טרייה. האם יש לך שם רגשות? האם העובדה שהוא סוג של נוכח בחייך מפריע לך? שכן את רואה אותו בצבא.

2. כחלק ממה שהעליתי קודם, האם את מרגישה בשלות (כרגע) לקשר חדש? האם כל הפרידות האילו עשויות להיות ביטויים של חשש מקשר חדש? של משהו שלא עיבדת ב"ע" עדיין מהפרידה הקודמת? (יתכן ולא, זו נקודה למחשבה).

3. אני מבינה שיש פגיעה באמון שבהתחלה את יזמת את הפרידות (ציינת בגלל דברים פעוטים) השאלה האם עתה כשהוא יזם פרידה הוא נחווה כ "קשה להשגה" ואם הייתם ביחד עדיין היית רוצה אותו?

חשבי על הדברים האילו.

אם אדם לא רוצה קשר, קצת קשה וצריך למצוא דרך להעביר את מה שאת מרגישה.

אם את מרגישה שיש עניינים לא סגורים אתו יש אפשרות לכתוב מכתב עם מה שאת מרגישה וכן לקחת אחריות על החלק שלך בהתנהלות ביניכם, (לשניכם יש חלק)

אך לקחת בחשבון שמכתב כזה או תקשורת כזו או אחרת יכולה להיות ללא תגובה מצידו (או כן, או תגובה לאחר זמן) וגם אם לא, את אולי תצליחי לסגור מעגל עם עצמך שגם בכך יש משהו חשוב.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עדי
    06/07/2016

שלום טלי.
    1. אין לי רגשות. בדעבד אני חושבת שלא אהבתי אותי בכלל בהשוואה לאחרון.
    2. לא מחפשת קשר חדש. אוהבת את האחרון שנפרד ממני לפני יומיים. וממש פגועה שנפרד בגלל דבר מזערי.
    3. הוא בשיחה בטלפון היה קר אבל כן פירט למה נפרדנו וכן רצה לשמוע אותי. אבל מיד לאחר מכן אומר שהוא לא רוצה יותר ושדיי נמאס לו. ואז אומר שהוא לא יודע ולתת לו זמן והוא רוצה להתייעץ.

מפחדת שזה יבוא לרעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טלי צרקינסקי
    06/07/2016

נראה שאם אינך מעוניינת בקשר חדש, כדאי לברר עם עצמך איזה סוג של קשר את באמת רוצה עם הבחור הזה והאם הפגיעה היא סוג של פגיעת "אגו" (שזה יכול לקרות לפעמים)..

ואולי אותם ריבים משקפים את האמביוולנטיות (ההתלבטות שלך לגבי קשר)

ואם וכאשר יצא לכם לשוחח, לבדוק אתו את הדברים האילו ואם יש מקום לחשיבה או להמשך הקשר, מה המטרות שלכם ומה אתם רוצים מהקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עדי
    06/07/2016

האם לחכות לו? אני לא רוצה לצאת מפגרת ...
    הוא פשוט נותן לי תקווה שזה יעבור לו ..

הוא בשעה של שיחה שלנו שינה את דעתו כלכך הרבה אם להישאר או לא.
    רק בגלל משפט אחד הוא קיבל סיבוב והחליט להפרד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

טלי צרקינסקי
    07/07/2016

נראה שכדאי לחכות ש"הרוחות קצת ירגעו" על מנת לתקשר ולפעמים זה נכון ומאפשר לדבר יותר ממקום שחושבים על הדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו