מאוהבת בשניים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוהבת בשניים
    שרונה
    01/06/2007

יש לי בעל נהדר + ילדים. בשנתיים האחרונות הכרתי גבר בעבודה שהחל לחזר אחריי. החיזורים היו מאוד נעימים ומפרגנים בעיקר שאני מרגישה שבתחום הנ"ל חלה ירידה אצל בעלי.
    שוחחתי עם בעלי המון על המצב, סיפרתי לו על אותו גבר, על כך שהוא מושך אותי ושאני זקוקה נואשות ליחס כאישה.
    בעלי לא הבין ולא מבין עד היום מדוע אני מתלוננת. הוא טוען שיותר מדי טוב לי ולכן אני מחפשת בעיות.
    בינתיים אותו גבר הבין שסקס איתי לא ילך לו, אבל אנחנו בקשר חם. הוא מרבה לשוחח עימי ולחפש את קירבתי. הוא לא מחמיא לי כמו בעבר (בתחילה הוא לא הפסיק לומר לי עד כמה אני יפה - ואני באמת אישה שנראית מצויין) אבל אני מרגישה ורואה בעיניו שהוא חושק בי בטירוף.
    מה שקורה כיום אני מתוסכלת נורא, אני "מתה" לבגוד בבעלי, אך אני לא מסוגלת כי אני עדיין אוהבת אותו ולא רוצה לפגוע בו. אותו גבר מהעבודה לא יוצא לי מהראש. אני חושבת עליו יום ולילה. אני מקנאה בטירוף שאני רואה את אותו גבר מדבר עם אחרות. אני מדמיינת לי שהוא בחר לו מאהבת אחרת במקומי, אני מחפשת את קירבתו בחשאי (הוא לא שם לב לזה) ואני ממש מתוסכל ולא מאושרת. בנוסף חיי המין שלי ושל בעלי - לא משהו. אני מנסה לשפר אך לא הולך. מה עושים כדי להתגבר על התסכול. להתרחק מאותו גבר זה קשה גם פיסית וגרוע מכך נפשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוהבת בשניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהירות!!!

דורית כהן
    02/06/2007

שרונה היקרה, אכן מצב לא פשוט. כל ההיזדקקות שלך באהבה, בריגוש, בחיזור - מצאה לה אובייקט מציאותי, וזה מאוד מסוכן לממש זאת, כי את מסכנת כל מה שיש לך!

נישואייך הגיעו למקום בו חלה התרגלות שגרתית, הכל מובן מאליו, ושניכם כבר לא משקיעים כמו בעבר.

זה קורה כמעט לכל הזוגות!

זה הזמן לקחת עצמכם בידיים, לפני שעושים צעדים שמהם אין כמעט חזרה (בגלל הפגיעה הנוראית באמון שיוצרת בגידה) - ולהשקיע את כל האנרגיות האלו בזוגיות שלכם. אתם יכולים ללכת לסדנא לזוגות, לייעוץ זוגי, לסדנאות צמיחה למיניהן, להתחדש... את נמצאת רגע לפני מימוש הפיתוי הגדול, ובידך לעצור את כדור השלג הזה ולהפנות הכל בחזרה לזוגיות! שמרי על עצמך! שכנעי את בעלך להתייחס ברצינות לשיתופים שלך, וטוב את עושה שאת משתפת אותו. הראי לו את התשובה שלי, אולי זה ישכנע אותו לשתף איתך פעולה ולהכניס משהו חדש. ספרי לנו עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית היקרה...

שרונה
    20/06/2007

ברצוני לעדכן אותך לגבי ההתפתחויות השונות.
    ראשית כל המצב עם בעלי החמיר. ניסיתי לחדש את יחסי המין עם בעלי אך הוא טוען שהתנוחות החדשות וההתלהבות מפחידה אותו ושאני נראית לו קצת משתלטת על העניינים וזה לא מוצא חן בעיניו. לי באופן אישי נמאס מאותה שיגרה. יחסי המין שלנו כ"כ גרועים. (לעיתים אפילו לא "עומד" לו) שאנו הפסקנו לנסות. לי באופן אישי זה מאוד קשה מכיוון שאני אישה שמאוד אוהבת סקס.
    עם אותו גבר מהעבודה היחסים התקרבו, אך יש לי תחושה שהוא רק מפלטט איתי (הוא גבר נשוי), הוא שוב טען באוזניי שאני יפה ומקסימה לטעמו, אך יש לי תחושה שחוץ מלחשוב שאני אישה מושכת אין בסיס למחשבה שלי שהוא נדלק עליי. הדבר מאוד מתסכל מכיוון שאני מרגישה לא אהובה ולא מוצלחת משני הצדדים. האמת נמאס לי - אני מרגישה "שנדפקתי" אני רוצה יחסי מין לוהטים, אהבה חזקה ואין לי כלום. קשה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעגל קסמים שלילי

דורית כהן
    20/06/2007

ערב טוב שרונה,
    ממה שאת מתארת כאן, יש לך שתי אפשרויות: או לנסות ייעוץ זוגי כדי לתת ליחסים צ'אנס, או לוותר וללכת על גירושין, כי ללא עזרה הדברים לא יסתדרו לבד, ואת תהיי יותר ויותר מתוסכלת. איזרי אומץ ותחליטי לאיזה כיוון את הולכת. אוסיף כאן עוד משהו: יתכן שלאורך הזמן שאתם יחד, את משדרת לבעלך את אכזבתך ממנו בתחום המיני (האכזבה הזאת היא משהו שמאוד קשה להסתיר אפילו אם את משתדלת...) וזה מאוד מכבה אותו. כלומר נכנסתם למעגל קסמים שלילי שבו הוא מתמלא חששות מן הביקורת שלך, וזה פוגע בתיפקוד שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו