לא נמשך לאישתי....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא נמשך לאישתי....
    אייל
    17/05/2008

אני ואשתי נמצאים במשבר ומאד קרובים לפרידה....אנחנו נשואים בקושי שנה וחצי...ומכירים בקושי 3 שנים...בהתחלה היינו הכי מאוהבים בעולם,והייה הרבה משיכה...אבל זמן קצר לאחר הנישואין, המשיכה אל אישתי ירדה מאד, עד למצב שכמעט ואיני נמשך אליה כלל..אני לא מפסיק להסתכל הצידה,וכל הזמן מפנטז על אחרות אבל עדיין לא עשיתי כלום, יצא לי להסתובב לא מעט בצאטים ולסייבר אך לא מעבר.היו לנו הרבה משברונים עד עכשיו,אבל לפני כמה ימים עברנ משבר שפשוט שבר אותנו,ואמרתי לה שאני לא מרגיש כמו פעם,ושכבר זמן ארוך שהאהבה דועכת בעיני...היא מאוהבת בי ולא רוצה שניפרד..אני ממש חסר אונים ולא יודע מה לעשות...שנינו מאד צעירים בני 25 היא לא נראית רע בכלל...אני לא אומר לה את עניין המשיכה המינית כי אני לא רוצה לפגוע בה כמו שכבר נפגעה כשאמרתי לה שאני כבר לא אוהב ותה כמו פעם..אנחנו שוכבים פעם בחודש וגם אז זה לא מתחיל ממשיכה,אני מוצא עצמי מאונן הרבה וגם מעדיף את זה...אשמח לתגובה ותודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשך לאישתי....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהתחלה זה נשמע כמו בעלי

לינדה
    17/05/2008

כי גם אנו על סף פרידה אחרי משברונים קצרים ואחרי שנה וחצי של נישואין וגם אנו שוכבים פעם בחודש.......אבל יש כמה הבדלים שלא נראה לי שהיה אור שאני נראית לא רע בכלל למרות שלא אמר את ההפך
    וגם הוא לא אמר לי שכבר לא אוהב אותי
    בהתחלה באמת חשבתי שבעלי כתב את זה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מאד קשה

אייל
    17/05/2008

זה משבר מאד קשה שגרם לי לאמר לאשתי שאני לא אוהב אותה ושאני לא נמשך אליה...זה היה ממש אחרי ימים של סבל שבסופו של דבר מצאתי את הדרך לאמר לה הכל...
    מעניין אותי באיזה צד את בכל העניין...האוהב והרוצה או ההיפך?
    את מרגישה שכבר אי אפשר אחרת? שאי אפשר לתקן? בני כמה אתם? סליחה על כל השאלות סתם מנסה למצט דברים שדומים שאולי יעזרו לי להבין ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשיכה

יהודית ברגמן
    18/05/2008

אייל יקר, ירידה בתשוקה המינית מוכרת וסביר שאחרי זמן מה אינה לוהטת כבתחילה. אבל אצלכם נראה שזה מצב קיצוני. השאלה אם אתה אוהב אותה ואם טוב לכם מבחינות אחרות. אם אתה רוצה להמשיך לחיות עם אשתך וזו הבעיה היחידה לחיים משותפים – ניתן לפנות לטיפול ואבחון עם יועץ מה הבעיה. אולי היא בך ולעולם לא תשׂבע מאישה אחת ובזה צריך לטפל. אם המשיכה המינית אינה הבעיה היחידה וגיליתם שאין עניין לחיים משותפים אז עדיף לסיים את הקשר כשהנכם עדיין צעירים, ללא ילדים ויכולים להתחיל חיים חדשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו