מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא נמשך לאישתי....אייל17/05/2008
אני ואשתי נמצאים במשבר ומאד קרובים לפרידה....אנחנו נשואים בקושי שנה וחצי...ומכירים בקושי 3 שנים...בהתחלה היינו הכי מאוהבים בעולם,והייה הרבה משיכה...אבל זמן קצר לאחר הנישואין, המשיכה אל אישתי ירדה מאד, עד למצב שכמעט ואיני נמשך אליה כלל..אני לא מפסיק להסתכל הצידה,וכל הזמן מפנטז על אחרות אבל עדיין לא עשיתי כלום, יצא לי להסתובב לא מעט בצאטים ולסייבר אך לא מעבר.היו לנו הרבה משברונים עד עכשיו,אבל לפני כמה ימים עברנ משבר שפשוט שבר אותנו,ואמרתי לה שאני לא מרגיש כמו פעם,ושכבר זמן ארוך שהאהבה דועכת בעיני...היא מאוהבת בי ולא רוצה שניפרד..אני ממש חסר אונים ולא יודע מה לעשות...שנינו מאד צעירים בני 25 היא לא נראית רע בכלל...אני לא אומר לה את עניין המשיכה המינית כי אני לא רוצה לפגוע בה כמו שכבר נפגעה כשאמרתי לה שאני כבר לא אוהב ותה כמו פעם..אנחנו שוכבים פעם בחודש וגם אז זה לא מתחיל ממשיכה,אני מוצא עצמי מאונן הרבה וגם מעדיף את זה...אשמח לתגובה ותודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהתחלה זה נשמע כמו בעלי
לינדה17/05/2008כי גם אנו על סף פרידה אחרי משברונים קצרים ואחרי שנה וחצי של נישואין וגם אנו שוכבים פעם בחודש.......אבל יש כמה הבדלים שלא נראה לי שהיה אור שאני נראית לא רע בכלל למרות שלא אמר את ההפך
וגם הוא לא אמר לי שכבר לא אוהב אותי
בהתחלה באמת חשבתי שבעלי כתב את זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מאד קשה
אייל17/05/2008זה משבר מאד קשה שגרם לי לאמר לאשתי שאני לא אוהב אותה ושאני לא נמשך אליה...זה היה ממש אחרי ימים של סבל שבסופו של דבר מצאתי את הדרך לאמר לה הכל...
מעניין אותי באיזה צד את בכל העניין...האוהב והרוצה או ההיפך?
את מרגישה שכבר אי אפשר אחרת? שאי אפשר לתקן? בני כמה אתם? סליחה על כל השאלות סתם מנסה למצט דברים שדומים שאולי יעזרו לי להבין ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשיכה
יהודית ברגמן18/05/2008אייל יקר, ירידה בתשוקה המינית מוכרת וסביר שאחרי זמן מה אינה לוהטת כבתחילה. אבל אצלכם נראה שזה מצב קיצוני. השאלה אם אתה אוהב אותה ואם טוב לכם מבחינות אחרות. אם אתה רוצה להמשיך לחיות עם אשתך וזו הבעיה היחידה לחיים משותפים – ניתן לפנות לטיפול ואבחון עם יועץ מה הבעיה. אולי היא בך ולעולם לא תשׂבע מאישה אחת ובזה צריך לטפל. אם המשיכה המינית אינה הבעיה היחידה וגיליתם שאין עניין לחיים משותפים אז עדיף לסיים את הקשר כשהנכם עדיין צעירים, ללא ילדים ויכולים להתחיל חיים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)