מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר שנגמר לפניי חודשיים וחצי ובימים האחרוניםטליה18/07/2016
אני גרושה בשנות ה 40 שלי אמא ל3 ילדים,לפניי חודשים וחצי סיימתי קשר של כמעט שנתיים קשר שידע עליות וירידות, הסיבה לסיום הקשר היא רצונו בפוליטיקה, זה קו אדום מבחינתי ולכן הקשר נגמר, אנחנו כן מתקשרים טלפונית וגם ווטסאפ לפחות פעם בשבוע. ב 10 ימים האחרונים אני חווה שבר רגשי געגוע בכי לא מוסבר, מה שלא היה עד עכשיו. אם כל זה היגיון אומר שאין לאן לחזור. כל עוד הוא לא יוותר על פוליגמיה איך ממשיכים ומתנתקים רגשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר שנגמר לפניי חודשיים וחצי ובימים האחרונים - תגובה
עדי בדיחי19/07/2016שלום טליה,
בהתחלה ציינת כי הסיבה היא פוליטיקה ואח"כ ציינת כי הסיבה היא פוליגמיה. כמובן גם כאן וגם כאן יש מכנה משותף של נתינת במה לכולם, השאלה היא באמת למה התכוונת :)
אם מדובר במה שאני חושבת שהתכוונת, וזוהי הפוליגמיה- הרי שמדובר באדם שלא רוצה ולא מתכוון, אידאולוגית, להתחייב למערכת יחסים אחת משמעותית. כמובן שיש באדם הזה חלקים רבים באישיותו שאת מתגעגעת אליהם, ונזכרת בהם, וזה דבר טבעי לעבור בתוף פרידה. יש אובדן של קשר, של מערכת יחסים די ארוכה, וכמובן שהדבר ישפיע עלייך. זה בסדר להישאר עם התחושות האלה ולתת להן מקום. לא להיבהל מגעגוע שפתאום תוקף, או כל רגש אחר שצץ- אהבה, כעס, עלבון, כמיהה לקשר.
מה שחשוב הוא לא לוותר על עקרונותייך, להבין כי הפרידה (אם היא על הרקע הזה) היתה הכרחית, ולא ניתן לקיים מערכת יחסים עם אדם שכ"כ מנוגד לך בדעותייך. הדבר מעיד על כך שלא יוכל לקיים מערכת יחסים אחת. לא כדאי "לצפות" מעצמך להתגבר על הפרידה בזמן קצר. בכל זאת מדובר בקשר ארוך, בפרק ב', במערכת יחסים שידעה הרבה עליות וירידות. צריך לתת לנפש ולגוף מרחב של זמן ולאט לאט לעבד את הפרידה.
אם מדובר בפרידה על רקע אחר, אנא פרטי, ונוכל להתייחס בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר שנגמר לפני חודשיים וחצי
טליה19/07/2016עדי, הסיבה היא פוליגמיה!!! שאלה נוספת שוודאי. מתחברת לראשונה, אנחנו שומרים על קשר טלפוני או ווטסאפ בין פעם לפעמיים בשבוע. הוא נמצא כבר בקשר זוגי אם משהיא שהכיר באחת הפרידות שלנו. הוא יודע את הקו האדום שלי, ולמרות זאת הוא שולח מסרים כמו בואי לשבת, אמירות כמו את תחזרי אליי, אני הכי טוב בשבילך. את בת הזוג שלי!! ועוד ייתכן וניתוק הרמטית הוא הכי נכון אני כרגע לא מסוגלת לכך, האם נכון לבקש שיפסיק עם המסרים הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר שנגמר לפני חודשיים וחצי - תגובה
עדי בדיחי19/07/2016הי שוב טליה,
בוודאי בוודאי שניתוק היחסים הוא הדבר הנכון והבריא לך ביותר. ובוודאי שגבולות הם חשובים- לדרוש שיפסיק עם ההזמנות האלו כי הם מיותרות. לא להראות געגוע או רצון לחזור, כי הדבר רק יפגע בך להערכתי.
אני מציעה להתמקם מולו יותר קשוחה, פחות "רכה" לשכנוע ובעיקר עם כבוד עצמי לך ולעקרונותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)