מערכת יחסים ארוכה, חושבת על העבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים ארוכה, חושבת על העבר
    ליאן
    02/08/2016

שלום אני ובן זוגי מזה יחד 3 שנים,
    הקשר שלנו טוב ויציב , אבל יוצא הרבה פעמים לחשוב על העבר, ועל הגברים שהייתי איתם בעבר, ולפעמים חושבת לעצמי האם אני נמצאת בקשר מתוך הרגל או מתוך אהבה.
    לפעמים גם יוצא לי לחשוב על משיכה לגברים אחרים, או על פירוק הזוגיות, ואני נלחצת כי אני עדיין לא מוכנה להתחייב לקשר עתידי ולחתונה עם אותו אדם מגיל 23 , ועל המחשבה של להיות עם אותו גבר כל החיים.
    יכול להיות שפשוט לא חוויתי מספיק, ואני מפחדת שארגיש פספוס.
    לא יודעת מה לעשות?
    אודה על העזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השקיעי מעט מחשבה!

אליאור
    02/08/2016

לדעתי המצב הזה של חוסר ביטחון בלקיחת החלטות נובע ממקום של אי שביעות מהמקום שאת נמצאת בו.
    אמנם יש עוד גורם לבלבול הזה ואיך לא...החברה!
    דעתי האישית אומרת קחי לך פרק זמן מרוחק מכולם התכנסי בתוך עצמך ועשי חשבון נפש!
    האם את מוכנה להתמסד?
    האם את באמת אוהבת?
    או אולי זה באמת מיצה את עצמו...עצרי לרגע וחישבי זו יכולה להיות החלטה גורלית.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להיבהל מרגשות ומחשבות

טלי צרקינסקי
    02/08/2016

ליאן שלום,

לכולנו בחיים יש רפרטואר שאני "סוחבים איתנו" במהלך החיים והם חלק ממסע החיים שלנו וזה טבעי וזה כולל: אהבות קודמות, אבדנים של קשרים, חוויות טובות ופחות טובות ועוד ועוד.

ממה שאני קוראת מדברייך ככל הנראה המחשבות שמציפות אותך על גברים אחרים, על פירוק הקשר, המחשבות האם תתחרטי, עולות בעקבות חשש ממיסוד ומחויבות בקשר

עצם התקיימות רגשות ומחשבות אלו, אינן אינדיקציה לפרק את הקשר, אלא דווקא "לצלול" לתוך מה שאת מרגישה ולבחון עם עצמך דברים שקשורים לקשר.

גם קשר חדש יגיע למקום של שיגרה אשר ידרוש תחזוק ושמירה, כמו בכל זוגיות.

נסי לחשוב מה את אוהבת אצלו? מה חיבר ביניכם בתחילת הקשר? מה עוד היה חשוב לך לקבל בקשר? לתת בקשר? האם אתם יכולים לשוחח ביניכם על הדברים?

חשוב לא להיבהל מעצם התקיימות הרגשות כי אנחנו בני אדם, לא רובוטים....

אני מאמינה שהתשובה בידייך או שתגיע עם הזמן.

עם מה שלא תחליטי, מאחלת לך הרבה הצלחה,

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק מקרה כמו שלך!

ליאור
    14/08/2016

הייתי עם מישהו 5 שנים ..בדיוק אותן מחשבות. בסוף סיימתי את זה ואני לא מסתכלת אחורה.. לא יכולתי לעשות החלטה יותר טובה מזו.
    סיימנו את זה יפה. זה פשוט היה הרגל והבנו שאהבה כבר אין פה וזה נגמר. עכשיו אני כבר בזוגיות אחרת שנכנסתי אליה ממש שבוע אחרי הפרידה מההוא ובאמת אין החלטה שאני יותר שלמה ממנה. ופחדתי באמת שפחדתי לעשות את הצעד הזה- אבל כשאת שלמה, את שלמה וזהו... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו