אישתי מפלרטטת עם מישהו בעבודתה וגיליתי זאת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אישתי מפלרטטת עם מישהו בעבודתה וגיליתי זאת
    אליאור
    02/08/2016

היי לכולם
    אני לא יודע הרבה על איך עלי להגיב לעניין הזה מה שכן באופן שאינו נשלט אני מגיב בריחוק ובקרירות.
    אז ככה... אני ואישתי נשואים קצת פחות משנה. יש לציין הזוגיות שלנו היא מודל לחיקוי אצל זוגות רבים.
    האהבה היא עצומה ועוצמתית הפרגון הוא הדדי והקשר הוא הדוק וממש חברי!
    לאחרונה אישתי עזבה את מקום עבודתה (בדחיפה ותמיכה שלי) על מנת לצעוד עוד צעד אחד קדימה בדרך לבניית קריירה והגשה עצמית. במשך חצי שנה של חיפוש עבודה אינטנסיבי עמדתי מנגד ותמכתי וייעצתי.הכי חשוב מעולם לא דחקתי בה על למצוא עבודה להיפך תמיד גרמתי להבין שיש זמן אנחנו לא רעבים ללחם והכל בסדר. ובאותה נשימה שלא תמהר להיכנס למקום עבודה עד שיקרוץ לה ויעניין אותה ואיך לא גם שהשכר יהיה הולם.
    אז הצלחנו! היא מצאה עבודה בתנאים מעולים ושכר מכובד.
    בהתחלה היה לה מאוד קשה להתחבר למקום כי היא מסוג האנשים שיודעים ללכת בדרך כלל איפה ש"נוח". בכל אופן שוב תמכתי ולא הרפיתי ונתתי לה תקווה שזה עוד ישתנה רק קצת זמן. ובאמת זה עשה את עבודתו. היא התחילה לגלות עניין בעבודה יצרה אינטרקציה עם האנשים בסביבתה ואף התחילה במקביל לימודים.
    זו הייתה חצי שנה לא קלה בכלל הבעיה מתחילה פה...
    כשתחושת הבטן מאותתת לי על בואו של דבר זה ממש חזק. אף פעם אבל אף פעם לא הולכתי שולל בעקבות תחושה שכזאת.
    בשבוע האחרון דיברנו על הזוגיות שלנו ואיך הכל התחיל הסקס הראשון הכל..(יש לנו סיפור מדהים)ומשם צפו להן ים של רגשות שהתעוררו בצורה מטורפת מצידה בכל אופן ואני יותר נהניתי מזה מכיוון שדיי סבלתי מהעובדה שהיא לחוצה וללא מצב רוח או מוטיבציה בעקבות זה שהיא לא עובדת. אז ישבנו ודיברנו ויכולתי לשמוע את קולה צועק מהתרגשות כשהיא מדברת על כמה מה שיש בניינו הוא עצום.
    מאידך משהו בי סרב לשמוח בשמחתה ונשארתי דיי אדיש יותר דיברתי. התחושה לא הייתה ברורה אבל מנסיוני משהו כאן לא בסדר. החלטתי לקחת צעד קדימה ובגועל לבדוק אותה. יש המון דרכים לעשות זאת אז כן...שמעתי שיחות קוליות הולכות וחוזרות אמנם בעינייני עבודה איזה בחור שעובד מולה. יש לציין שהיא נמצאת רק חודש במקום העבודה החדש.משיחה לשיחה שאני מאזין שיחות דיי ארוכות שיכולות להיגמר בהגזמה ב2 דקות ונמשכות גם ל8 ו9 דקות. מרבית השיחה היא מעין המרחות, צחקוקים מילים שהן מעבר לקנה המידה הנורמטיבי שמנהלים אנשים בעבודה.באחת השיחות הוא ענה לה "אה אישתי" והיא מיד אמרה לו "תרגיע אני אישה נשואה תגובתו הייתה " אה אה אוקי סליחה".אפשר לומר שזה לא מה שעצר ממנו להמשיך לפזר את אוצר המילים העשיר שלו עליה.מילים כמו-קושקוש-חיים שלי ואהה אישה הן מילות המפתח והיא מצידה רק מאמי.
    יש לציין שהשיחות כוללות שיח כמו "איך עובר לך היום" "מתי קמת היום" "מה איתך איך אתה?"
    אני מצוי בדילמה מה לעשות.הרי ברור לי שהם מלפרטטים אם כי הוא יותר אבל אין ספק שהיא נותנת יד בזה. מה לעשות מה דעתכם?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה להביא את הדברים לקשר

טלי צרקינסקי
    02/08/2016

אליאור שלום,

לא ברור עד כמה יש שם פלירטוט בקשר עם הבחור הזה. יתכן וכן, יתכן ולא יתכן והוא מעט "גורר" אותה לשם. מה שברור שהיא לא משתפת פעולה איתו ממה שאתה מעלה ועוד משהו חשוב, עם דברים לא פתורים בזוגיות ועם חששות/חשדות לא נשארים לבד אלא מומלץ להביאם לזוגיות.

הייתה חדירה שלך לפרטיות שלה (כולל דקות שיחה, ציטוטים וכו) והשגת מידע אישי דרך אפליקציות/נייד וכו'... ואין כאן סיפור של בגידה. נשאלת שאלה עד כמה אמון יש לך בה וחשוב לתת את הדעת על כך בקשר. האם זה עורר בך חרדה? אילו תחושות? רגשות?

מה אני מציעה לך לעשות?

ראשית כל למצוא זמן ששניכם יכולים לדבר מבחינת זמן (שאין לחץ סביב עבודה/להספיק דברים וכו'..) בתנאים נוחים (בית/בית קפה וכו'..) כל מקום שמשרה על שניכם נחת.

ופשוט להיות כן ואמיתי אתה. הייתי מתחילה בדברים טובים, שאתה מעריך אותה, שהזוגיות חשובה לך ועוד כל מיני דברים שתאמר לה, אך רק דברים שאתה באמת מרגיש.

ששמחת לעזור לה בתקופה שלא הייתה לה עבודה ולהוות עבודה כתף תומכת ומעודדת.

הייתי מוסיפה גם מה היא מעניקה לך ומה היא עבורך בקשר הזוגי.

אח"כ לעבור לסיפור עצמו ולמה שחשדת ושגילית ולשאול אותה לגבי זה ולפתוח בכנות את הסיפור תוך הדגשה שבזוגיות מאד חשוב שתהיו מסוגלים לדבר על הכל.

נסה לראות מה קורה בקשר שם, דבר על רגשותייך והזמן אותה לדבר על הדברים וכן תעלו תכנים של זוגיות. האם משהו חסר? האם הייתם רוצים משהו נוסף? יש פה הזדמנות לשיח ביניכם. כדאי בהיעדר שיפוטיות או האשמות כי זה יותר מזמין להקשבה ושיחה.

ויש את המקום שלך לבחון אותו, אתה כמה אתה נותן אמון? או אם יש סימן אתה מיד חוקר? חשוב על כך....

בהחלט יש מקום לומר שזוגיות היא אתגר ואתם ביחד פחות משנה ובהנחה שנישאתם, אתם רוצים עתיד משותף, הדברים האילו חשובים ובוודאי תכנים כמו אמון וביטחון.

אני מאחלת לך בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו