מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקשר נהיה משעמם ואני לא יודע כבר מה לעשותאנונימי07/08/2016
אני וחברה שלי בני 20+ בחיינו
אנחנו כבר שנה ומשהו ביחד ולא התקדמנו לשום מקום מבחינה מינית
בקשר הקודם שלה ביא ניהלה עם מישהו במשך כמעט שנתיים
וגמרה את הקשר בגלל שהאקס שלה התחיל לזלזל בה שהיא לא
נתנה לו לבתול אותה למרות שהם ניסו והיא נרתעה
אז היא טוענת שיש לה צלקת ובגלל זה קשה לה להיפתח
אבל היא גם סיפרה שהיו גברים לפני שהיא כן הצליחה להיתקדם איתם מהר יותר ואפילו ביום יומיים וחודש אבל הם לא היו רציניים וזה נגמר היא עדיין בתולה היום
הקשר עצמו נהיה משעמם השיחות משעממות אני אפילו לא יודע.עם יש לה משיכה מינית אלי למרות שהיו כמה פעמים שלסקס יבש אבל עם בגדים לא ראיתי אותה ערומה והיא ךא ראתה אותי
לא יודע מה לעשוץ מאוד מתוסכל
רוצה לציין שכרגע היא מתקרבת לדת אז בכלל העיניין המיני מתרחק מאיתנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת פתוחה
עדי בדיחי08/08/2016שלום לך אנונינמי,
קשר בגילאים צעירים הוא מעט שונה, הרבה פעמים מחפשים התנסויות שונות, ורצון להבין ולחקור את היחסים על כל היבטיהם. זה לגמרי טבעי. אני מעריכה שנוצר פער מסוים בינך לבינה, ברמת הבשלות לקיום יחסים אינטימיים- בעוד שאתה מוכן להתנסות, הדבר חסר לך ואתה מוכן "לעבור שלב", היא לא ממש שם- היא לא בשלה, היא חוותה גם חוויות לא נעימות בקשרים קודמים, דבר שאולי מעכב אותה יותר.
אני מאמינה שיש קשר בין השיעמום הכללי שלך בקשר לבין העובדה כי היא לא מוכנה עדיין לקיום יחסים. כלומר זה קצת צובע לך את הקשר.
לגבי השאלה האם היא נמשכת אליך- תמיד ניתן לפתוח את השאלה הזאת מולה, מה היא מרגישה, למה היא נמשכת, מה היא אוהבת, לנסות לפתח על זה שיח. אתם שנה ויותר ביחד- אין סיבה לא לשוחח בפתיחות.
לגבי התקרבותה לדת- כן, יתכן והדבר הזה יגדיל את הפער, יתכן וזה יתן לה יותר לגיטימציה לא להתקדם מהבחינה המינית ודווקא להישמר מזה. אלו דברים שקורים גם בהקשר לגיל ולשלב ההתבגרות הסופית- בדיוק כפי שאתה מחפש משמעות, כך גם היא מחפשת משמעות לעצמה, לקשר, לעולם. זה חלק מהדינמיות של הגיל שלכם- מחפשים את הזהות האמיתית ומתחקים אחר דברים שמדברים אלינו.
אני מציעה לשוחח על הדברים כפי שהם. לספר לה כמה זה חשוב לך, ואיך אתה מרגיש בקשר. ספר לה על התקיעות ועל הרגשות שלך בעינין- כבד את דעותיה ואל תלחץ עליה, אך חשוב שתשתף אותה, שאתה גם חושש כי גם מהבחינה הדתית בסופו של דבר יפתח פער נוסף וקשה לך לעמוד בכל אלו.
נסה לבחון לאן הדברים מתקדמים ולאן הם מתפתחים. הרבה פעמים מתקשורת פתוחה צומחות הפתעות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)