מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה זה קורה לי?בנות אשמח גם לשמוע מכן...מבולבלת17/08/2016
שלום,
אני נשואה עם שלושה ילדים מקסימים, הקשר שלי ושל אהובי רק הולך מתעצם ומתשנה לטובה..לפני שהתחתנו האהוב הזה בגד בי ושיקר לי על ימין ועל שמאל בנינו אמון ובאמת מרגישה היום שאני סומכת עליו.
לאחרונה הקשר באמת השתפר אבל המחשבות וההתעסקות בשטות לא עוזבת אותי..אני פשוט מתוסכלת מזה שבעלי הולך איתי ברחוב\באוטו בסופר או בפארק לא ממש משנה איפה...ואם תעבור בחורה תמיד יעסיק אותי האם הוא מסתכל והרי ברור שכן..כולנו כאלה..איך בכלל זה כל כך הפך לכאב? איך אני עסוקה בזה כל כך? אני הולכת להשתגע מעצמי...לא מבינה את עצמי זה ממש אבל ממש כואב לי...אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אמנם לא נשואה
יהודית לוין18/08/2016אבל גם אצלי זה ככה. אני נמצאת בזוגיות והעניין הוא שהוא כן מסתכל על בחורות אחרות וזה מציק לי ואני לא אומרת מילה הרי ברור שמותר להם להסתכל. אם נגיד משהו על זה אני חושבת שהם דיי יתעצבנו אבל זה תלוי בגבר שאיתך. הוא בכלל מסתכל? כי את אומרת שאת מפחדת שהוא מסתכל על אחרות שעוברת מישהי.
אצלי כשמישהי עוברת והוא מסתכל- זה עושה לי רע בלב, כי זה אולי סוג של פיתוי מסוים עבורו והפחד הוא שהוא פשוט יעדיף אחרת על פניי.
ואם דבר שכזה קורה ברחוב, לכי תדעי מה קורה באינטרנט... פיסבוק וכו.
זה גם סוג של פחד.אצלי לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך יהודית...
מבולבלת18/08/2016תודה קודם כל על תגובתך...
אצלי למזלי אין לנו פייסבוק וכד אנחנו דתיים ומאד נשמרים אחד לשני והוא באמת נאמן לי זה בטוח... אבל בדיוק כמוך החשש שלי שהוא חושק בהן ויעדיף אותן על פניי, מה שלי נראה שזה מושרש באמון שלנו כנראה שהוא לא עד כדי כך חזק בכדי להאמין שזה פשוט לא מעניין אותי וכולנו מסתכלים על דברים יפים כמו אוטו וילה ילד וכד זה מעניין ומסקרן העיין נמשכת לזה!! אבל ברגש קשה לי לעשות את הסוויצ׳ שעשה השכל!(;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה קורה לי?בנות אשמח גם לשמוע מכן... - תגובה
טלי צרקינסקי19/08/2016מבולבלת שלום,
בתחילת הודעתך ציינת שהקשר עם בעלך הולך ומתעצם לטובה. בהמשך את מציינת שיש לך קושי ומחשבות שמטרידות אותך באשר לעבר.
השאלה עד כמה הן תופסות מקום היום בחייך?
זה טבעי שאם נפגעת בקשר הזוגי פגיעה כזאת, את עלולה לחוות לעתים קושי באמון.
חשוב לזהות את הטריגרים (הזרזים, מה "מפעיל" רגש כזה אצלך).
חשוב מאד לזהות גם מה מאפשר לקשר שלכם להתפתח, להתעצם ולהשתנות לטובה. כנראה קיימים שם דברים טובים. מהם?
אני יכולה להניח שאילו היית מאד מוצפת לא היית מרגישה שהקשר משתנה לטובה.
ניתן לשוחח על הדברים בזוגיות באופן הדדי, תמיד מומלץ לשמור על קרקע תקשורתית בונה בזוגיות. ניתן גם לפנות לייעוץ מקצועי במידת הצורך אם את מרגישה שהנושא לא סגור אצלך.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לך טלי...
מבולבלת21/08/2016מאז שהתחתנתי איתו הוא ממש התרצן, מה שאומר שהוא נאמן לי באמת עושה הכל על מנת לבנות את הקשר ואני רואה את זה ומעריכה וגם מיצידי משנה, תיראי להערכתי הבעיה רק אצלי היא בכלל לא בקשר או אצלו.
זה הפך להיות מטרד כל היום שאני רואה נשים יפות וכד אני חושבת על מה היה קורה לי אם הוא היה ליידי...והיה מסתכל...וכן להפך שאני רואה גברים שמושכים את עייני אני אומרת לעצמי הרי זה רק מושך את העיין ולא מעבר, ואז אני שואלת את עצמי אז איפה הבעיה שהוא מסתכל?? הרי גם אצלו נמשכת העיין באותו רגע ולא מעבר, למרות שביננו אצל אישה הגוף יותר מושך מגבר והכל חשוף להן...אז ההשוואה שאני עושה לא ממש עובדת לי.
מה שאני יאמר לעצמי לא מרגיע אותי.הוא לא יודע כלום זה עדיף ככה הוא ממש לא יבין מה אני רוצה ממנו...וגם אין פיתרון אז כעת הנני חסרת אונים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לך טלי... - תגובה
טלי צרקינסקי21/08/2016זה טבעי לעתים להסתכל על הסביבה, זה עדיין רחוק מאד מהכוונה של לרצות ולממש משהו.
האם היית מגדירה את אופי המחשבות שלך כטורדני? מציק? לא מרפה? מפריע לך בזוגיות?
התשובה בפורום היא חלקית בלבד כי אין את כל המידע על מערכת היחסים ביניכם.
חשוב שאת מבינה אם אילו תכנים שאת כיום מציפה את עצמך ולא מניחה לעצמך וניתן לטפל בזה ולראות על מה הם "מתיישבים" אצלך, על אילו חששות ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)