תקשורת? איך נרגעים ולא לוחצים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקשורת? איך נרגעים ולא לוחצים?
    בר
    22/08/2016

היי,
    אני בזוגיות מזה 4 חודשים. שנינו בני 28. לפעמים הכל מושלם ולפעמים ... (וזו הסיבה שאני כותבת כרגע), קצת מקרטע.
    אני יוצאת עם מישהו שבד"כ הכל טוב והוא באמת איכפתי ודואג ועושה עבורי דברים אבל.. לפעמים, כמו מה שקורה עכשיו- הוא יכול להעביר יום שלם מבלי לדבר איתי.
    מצד אחד יש ימים שאני ממש מודה לאל על מה שיש לי ועל הרגישות שלו ועל זה שהוא זוכר כל דבר ומנגד, יש ימים כמו אתמול (ובינתיים גם היום) שכל היום הוא לא יוצר קשר וזה מבלבל אותי.

האם להגיד לו משהו על זה? האם "לזרום" עם זה? איך לפתוח את זה מבלי לגרום לו להרגיש לחוץ?
    לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדברים את זה

עדי בדיחי
    24/08/2016

שלום לך בר,

אני חושבת שדווקא בגלל שאת מתארת אדם שדואג לך, אכפתי, וזוכר דברים שחשובים לך- תוכלי להעלות זאת בפניו ולדבר מתוך הלב, מה את מרגישה- את יכולה לשים את המוקד עלייך כדי שלא ירגיש מותקף "חסר לי ש..", "אני מרגישה ש..", זה גורם לי.." וכו'.

מראש השיחה לא נועדה להלחיץ, וזה חשוב שיאמר, אלא לשתף- מתוך השיתוף הרבה יותר קל להמשיך הלאה. חבל לא לקחת את המומנטום הזה ולנתב אותו למקום של תקשורת בונה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו