זוגיות גיל ארבעים פלוס וחסימה במשיכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות גיל ארבעים פלוס וחסימה במשיכה
    ורד
    25/08/2016

שנינו בני ארבעים פלוס גרושים עם ילדים. הכרנו לפני שלושה חודשים ומיד היתה משיכה מינית מנטלית וכו.היות ושנינו מחפשים קשר רציני ובונה לעתיד משותף האמנו שמצאנו מה שרצינו. הקשר ביננו הוא די אינטנסיבי ושנינו מאד מאושרים. שנינו נראים טוב אבל אני למרות שמתאמנת בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע עדיין לא הצלחתי להפטר מהבטן שלי כולל סימני מתיחה שומן וכו. אחרי חודש וחצי הוא התוודה שזה מפריע לו בסקס איתי. דיברנו על זה רציתי להפרד והוא אמר שהוא לא רוצה לאבד אותי . מאז הסקס ביננו היה בסדר הוא אמר לי שהוא משתדל לא לחשוב על הבטן שלי. לפני כמה ימים בעקבות בעיה בקיבה והבטן היתה נפוחה מין הרגיל הנושא שוב עלה אני כמובן נפגעתי מאד הוא טוען שיש לו חסימה בסקס איתי בעקבות הבטן. רציתי להפרד הוא עם דמעות אמר לי שהוא אוהב אותי אחרי נתק של יום הוא יצר קשר ואמר שהוא אוהב אותי והוא צריך זמן להתאושש מסערת הרגשות שהיינו בה. הוא אומר שיש לו בעיה עם זה הבעיה היא אצלו בראש הוא יצא בעבר עם בחורה שמנה מאד ולמרות שאני לא שמנה יש לו כנראה טראומה מזה . הוא יודע שאני מנסה להפטר מהבטן ואם לא יעזור החדר כושר אפנה לשאיבת שומן. החלטנו שאנחנו נשארים ביחד אבל אני קצת חוששת .הוא אמר שהיות ושנינו היינו במצב נפשי קשה ניקח אצ הקשר הפיזי לאט לאט.הוא אמר שרק בשלושה מקרים ששכבנן הוא הרגיש חסימה.הוא באמת אוהב אותי ואני אותו ובאמת טוב לנו מכל הבחינות אבל מה אני צריכה לעשות? קצת קשה לי המחשבה שעם החברות הקודמות שלו היה לו סקס טוב יותר מאיתי ובכלל האם זה כל כך נורא שמשהו שגם לי מפריע בעצמי מפריע גם לו?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר דברים

עדי בדיחי
    26/08/2016

שלום לך ורד,

קודם כל צר לי שאת מרגישה פגועה כ"כ, בהחלט ניתן להבין מדוע. כשמישהו שאנחנו כ"כ אוהבים מעיר או פוגע בנו במקומות שגם לנו קשה, בוודאי שהוא נוגע בנקודה כה עדינה ורגישה- מובן שכל תגובה שלך תהיה עוצמתית. וזה טבעי.

זה מצד אחד טוב שהוא התוודה והיה כנה, ושיתף אותך שיש משהו שמפריע לו, ומצד שני המשהו הזה הוא מאוד פיזי ואת יכולה להשתדל לשנות אותו (כי את רוצה גם לשנות זאת בעצמך) אבל מעבר לכך העבודה היא שלו. כלומר, הוא אמר שזה מפריע לו, ובזה הבטיח כי את יודעת שיש לו קושי. אך עם הקושי הזה צריך לעבוד, ואני מניחה שה"בטן" היא רק סימפטום לכך שיש דברים שאצלו אינם פתורים, אם זה לגבי קודמות שהשאירו אצלו איזו טראומה, אם זה לגבי הראיה שלו והתפיסה שלו את הגוף שלו עצמו, ואולי ההתעסקות בכך היא לא רק מולך אלא גם אם הוא היה מעט משמין- הוא היה מתקשה לקבל את עצמו.
    אני מתכוונת שכשאדם מעיר לנו על משהו- וזה לא מרפה ממנו- כנראה גם לו לעצמו, לאותו אדם, קשה עם עצמו- באותה תכונה. אין לי ספק שהוא גם מצליח לראות את המכלול ואת היופי שלך כולו, ולא רק חלק אחד ממך. חשוב לחדד זאת בפניו.

עצוב לקרוא שהדברים היו כה עוצמתיים עד כדי כך שרצית להיפרד, ולא פעם אחת. או שהדבר מלמד על כך שזה אישיו כ"כ גדול אצלו, או שהדבר מלמד על כך שאת מאוד רגישה להערות מסוג זה ומוכנה ללכת "לקצה", לקטסטרופה של סיום ואובדן (הקשר). צריך לחשוב מה מביניהם, ואולי שניהם הם רלוונטיים ולכן יש "התלקחות" של רגשות.

אפשר גם לחדד את העינין שהבטן וסימניה הם הוכחה טובה לכך שאת אמא, שאת אשה, שעברת שלוש לידות- שאת אדם. את לא "סימני מתיחה", את אדם, על כל המכלול שבך. הגבר שיהיה עימך- אם זה הוא או אחר- יצטרך לקבל זאת ולאהוב את זה, יחד איתך, כחלק מהמכלול היפה הכולל שבך, כאשה וכאדם, כאמא וכבת זוג. אני מכירה הרבה אנשים וביניהם גברים שהיו יודעים לעשות זאת.

אני חוזרת אלייך- הבכי והרצון לסיים את הקשר, הוא כנראה גם בגלל שאת מאוד לא שלמה עם עצמך בנושא הזה וכ"כ מתאמצת לעשות כושר וכו'. אם את עושה זאת עבור עצמך ועבור רווחתך האישית- לכי על זה והגשימי ציפיותייך. אבל אם את עושה את זה עבורו- לא ירחק היום שהוא יגיד שמשהו אחר מציק לו ושוב תחושי את אותה הורדת ערך ודימוי עצמי נמוך. כלומר- אם את כבר עושה שינוי הוא אמור להיות רק עבורך והוא אמור להיות הצלע שעוזרת לך להגשים את שאיפותייך, לא להוריד אותך, ולא לקבל אותך וכו'. אם תעשי שאיבת שומן- זה רק כי את רוצה והחלטת שזה מתאים לך, ולא כי אז הוא ימשך אלייך יותר. חשבי על הדברים ודברי איתו.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו