פוחד שאשתי בוגדת בגידה רגשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פוחד שאשתי בוגדת בגידה רגשית
    בדוי
    27/08/2016

שבוע טוב לכולם
    אני ואישתי זוג חרדי , אבל מאוד מודרני יחסית , יש לנו מחשב , ווצאפ ,אישתו עובדת במשרד גדול.
    אישתי מאוד יפה ומושכת , והיא יודעת שמתחילים איתה המון בעבודה , אפילו בגלוי.
    אישתי היא טיפוס מאוד סנובי , ולא באמת תתייחס לגברים בעבודה ובטח שלא תיגע בהם.
    אבל , יש לה בחור אחד בעבודה , קטן ממנה בשנה , נשוי , אבל לא דתי ומאוד "מאצ'ו" כלומר גבר גבר כזה , שאומר מה שחושב , ומתייחס לאישתי כמו שצריך (לפי מה שהיא מספרת , אני ראיתי אותו רק פעם אחת , ופחדתי ממנו פחד מוות , הוא ממש מלחיץ)
    הבעיה היא , שלאחרונה , אישתי מתקשרת אליו מיוזמתה (בדקתי את זה מולה) הרבה אחרי שעות העבודה , נגיד ב10 בלילה , והם יכולים לדבר 3 שעות ברצף !! ואני יכול נגיד לומר לה עם מי את מדברת ? והיא פשוט לא משקרת אלא אומרת לי את שמו וממשיכה לדבר איתו כרגיל...
    היא גם שולחת לו הודעות בוואצאפ בלילה וגם הוא לה...
    מצד שני , היא יכולה גם שבועיים לא להתקשר אליו בכלל ולא לשלוח לו הודעות , אבל אני רואה שהיא בודקת מתי היה מחובר ואם החליף תמונה וכאלה..
    ואני מת מפחד..אני יודע שהיא לא מאוהבת בו ואני יודע שהיא לא תעשה איתו כלום אבל אני כן יודע שהוא חלק מהחיים שלה ושהיא חושבת עליו המון גם אם היא לא עושה כלום

אני לא יודע איך זה אצל חילונים או דתיים רגילים אבל במגזר שלנו זה לא מקובל , בטח לא לדבר בפלאפון עד 1 בלילה..
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר דברים

טלי צרקינסקי
    28/08/2016

שלום לך בדוי,

מה שאתה מציין יכול היה להפריע גם לזוג דתי או חילוני.

אני קוראת ממה שאתה מעלה שאתה סומך על אשתך שהיא לא תעשה צעד מעבר למה שקורה היום אך מה שחשוב הוא שמה שקורה היום מפריע לך וגורם לך אי נחת בתוך הקשר הזוגי שלכם וזה משהו מאד חשוב וכן חשוב שידובר ביניכם בצורה הנכונה.

בכל זוגיות הקרקע לזוגיות טובה היא שאפשר לתקשר בצורה טובה ולדבר על דברים.
    אחת המטרות בזוגיות היא, בין השאר, שלבן/בת הזוג יהיה טוב ויהיו מאושרים.

ציינת שאתה פוחד מהבחור הזה, שהוא מעין מאצ'ו כזה "גבר גבר" ואני חושבת שכדאי לחשוב מה הוא בהתנהלותו, באיזה אופן הוא מעורר בך פחד? מה הוא מעורר אצלך בכלל? האם הוא "לוחץ" אצלך על נקודות לא נעימות שאתה מרגיש אתם לא מספיק בטוח? (שווה מאד לבחון עם עצמך את הדברים האילו) כי אדם לא סתם מעורר בנו פחד גדול, רתיעה וכו'..

זה יכול להיות שיעור חשוב גם לצמיחה שלך.

באשר למה לעשות עם הדברים.

הייתי משוחחת עם אשתך גלויות, בעיתוי ששניכם יכולים להקשיב, אומרת לה דברים שחשובים לך כמו בזוגיות והיא, מה אתה אוהב וכו'. וכן משתפת אותה ברגשות שלך לגבי הבחור ההוא, שאתה מרגיש שיש איזו גישה שהיא מעבר ליחס עבודה ואתה רוצה לבדוק אתה מה זה כי זה משהו שאתה "מתהלך אתו".

אתה יכול לומר לה שאתה סומך עליה אך מרגיש שהיא מצפה מאד לשיחות, שיחות שעורכות שעות ומנסה דרך השיחה לראות מה הקשר שנוצר שם.

משם הייתי מנסה לבחון מה באמת שלה, כלומר עד כמה ההשקעה הזו פוגעת בזוגיות ומה הם הפחדים שלך שאולי יש מקום לחשוב להפריד אותם (=את הפחדים מהפרשנות של הקשר).

בהצלחה רבה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סומך עליה לגמרי

בדוי
    28/08/2016

אבל את חייבת להבין שהיא חרדייה..
    האם אני מגזים ? האם זה מקובל ? ההתנהגות הזאת
    היא אפילו סיפרה לי במקרה , שבכמה פעמים היא בטעות קראה לו בשמי תוך כדי שיחה..
    ומצד שני היא לא מסתירה ממני כלום

האם היא מאוהבת בו רגישית?האם זו בגידה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טלי צרקינסקי
    28/08/2016

אין לי אפשרות לדעת דרך הפורום אם היא מאוהבת בו רגשית.

יתכן ואילו שיחות ויש שם קשר שהוא טוב אך לא קשור להתאהבות.

המוקד שאני רוצה להחזיר אותך אליו הוא מה שאתה מרגיש לגבי זה וזה שחשוב שזה ידובר בתוך הקשר ביניכם, שאתה לא תלך עם מועקה בלב. שהיא תבין מה אתה חווה (לא מתוך מקום של האשמה אותה, אלא שיח הדדי שלכם).

כשדברים יהיו יותר פתוחים ביניכם, זה עשוי מאד לעזור וגם לחזק את הקשר שלכם.

(לא רק בנושא זה, בכלל בזוגיות).

אני מבינה שהיא חרדייה

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו