מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאהבות במישהו שיש לו בת זוגחני30/08/2016
שלום רב.
אני מאוהבת במישהו שאני יודעת שלא יהיה לי סיכוי איתו,גם יש לו בת זוג ואני מסתכלת עליו כל הזמן באינטרנט ומקנאה באשתו. מדובר במישהו מפורסם וקשה לי לצאת ממנו.אשמח לדעת מה עושים עם זה? זה מישהו שאני כן מכירה אישית אבל אני לא יכולה להוציא אותו מהראש אני רוצה להתנתק ולא יודעת מה לעשות? אשמח לעצה בלי כרגע טיפול כזה או אחר אפילו אשמח לטיפ.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאהבות - תגובה
טלי צרקינסקי31/08/2016חני שלום,
חשוב מאד שאת מזהה שהגבר הזה לא ניתן להשגה, שהוא נשוי ושהתעסקות סביבו רק תגרום לך מצוקה.
משהו חשוב נוסף, ברגש של התאהבות, לא לוקחים בחשבון את התכונות הפחות חיוביות של בן הזוג, מה שמהווה חלק של אהבה בוגרת, אשר מכילה בתוכה את האדם כשלם, על מכלולו תכונותיו, הטוב והפחות טוב (התאהבות מעט "מעוורת", מחצינה ומקצינה את הטוב והאידיאל אצל השני). כך שגם אם היה פנוי, אנו לא באמת יודעים מה היה קורה בקשר.
חשוב מאד להיות עסוקה. לא ציינת בת כמה את, מה מצבך המשפחתי וכו'.
אך באופן כללי: עבודה, לימודים, תחביבים, הרחבת מעגלים חברתיים, יציאה מהבית לבילויים, לחוגים, לעשות משהו חדש, הסחת דעת.
חשיבה על כך שמגיעה לך אהבה שהיא תהיה שלך בלבד, והיא תהיה פנויה בשבילך בלבד.
המלצה נוספת: לא להסתכל יותר באינטרנט - אם צריך לכבות תקשורת עם ווטסאפ/פייסבוק וכו'...לא לשים "סדין אדום" לפני שור מה שנקרא... (כוונתי במטפאורה למשהו ש"מתגרה" בסיטואציה שאת מרגישה).
במידה ואת מרגישה שזה ממשיך להציק ואת לא מצליחה לבד, תמיד נין לגשת לייעוץ מקצועי, אשר עשוי לעזור לך להשתחרר מזה על מנת להמשיך הלאה למשהו בריא יותר עבורך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חני31/08/2016עזרת לי מאוד,יום מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)