התאהבות במישהו שיש לו בת זוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאהבות במישהו שיש לו בת זוג
    חני
    30/08/2016

שלום רב.
    אני מאוהבת במישהו שאני יודעת שלא יהיה לי סיכוי איתו,גם יש לו בת זוג ואני מסתכלת עליו כל הזמן באינטרנט ומקנאה באשתו. מדובר במישהו מפורסם וקשה לי לצאת ממנו.אשמח לדעת מה עושים עם זה? זה מישהו שאני כן מכירה אישית אבל אני לא יכולה להוציא אותו מהראש אני רוצה להתנתק ולא יודעת מה לעשות? אשמח לעצה בלי כרגע טיפול כזה או אחר אפילו אשמח לטיפ.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאהבות - תגובה

טלי צרקינסקי
    31/08/2016

חני שלום,

חשוב מאד שאת מזהה שהגבר הזה לא ניתן להשגה, שהוא נשוי ושהתעסקות סביבו רק תגרום לך מצוקה.

משהו חשוב נוסף, ברגש של התאהבות, לא לוקחים בחשבון את התכונות הפחות חיוביות של בן הזוג, מה שמהווה חלק של אהבה בוגרת, אשר מכילה בתוכה את האדם כשלם, על מכלולו תכונותיו, הטוב והפחות טוב (התאהבות מעט "מעוורת", מחצינה ומקצינה את הטוב והאידיאל אצל השני). כך שגם אם היה פנוי, אנו לא באמת יודעים מה היה קורה בקשר.

חשוב מאד להיות עסוקה. לא ציינת בת כמה את, מה מצבך המשפחתי וכו'.

אך באופן כללי: עבודה, לימודים, תחביבים, הרחבת מעגלים חברתיים, יציאה מהבית לבילויים, לחוגים, לעשות משהו חדש, הסחת דעת.

חשיבה על כך שמגיעה לך אהבה שהיא תהיה שלך בלבד, והיא תהיה פנויה בשבילך בלבד.

המלצה נוספת: לא להסתכל יותר באינטרנט - אם צריך לכבות תקשורת עם ווטסאפ/פייסבוק וכו'...לא לשים "סדין אדום" לפני שור מה שנקרא... (כוונתי במטפאורה למשהו ש"מתגרה" בסיטואציה שאת מרגישה).

במידה ואת מרגישה שזה ממשיך להציק ואת לא מצליחה לבד, תמיד נין לגשת לייעוץ מקצועי, אשר עשוי לעזור לך להשתחרר מזה על מנת להמשיך הלאה למשהו בריא יותר עבורך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חני
    31/08/2016

עזרת לי מאוד,יום מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו