לא יודעת אם אני מאוהבת. או מה אני מרגישה בכלל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם אני מאוהבת. או מה אני מרגישה בכלל
    עדי
    31/08/2016

שלום
    היה לי בן זוג 4 חודשים. הקשר ידע עליות והרבה יריבות בגללי. לפניו היו לי קשרים של שלוש שנים ומעלה.
    הוא נפרד ממני מפלני חודש וחצי. נפגשנו פעמים וגם שכבנו. לצערי.
    אני לא יודעת מה אני מרגישה אליו. אם בכלל.
    אני כן רוצה לחזור אליו. ויצא מצב שגם רדפתי אחריו. והוא ביקש להפסיק לשלוח הודעות. וטיפה קשה לי
    ביום יום אני בסדר צוחקת רוכלת הכל רגיל.
    חושבת עליו לפעמים.
    אבל אני לא הרוסה כמו מישהי שנפרדים ממנה.
    אבל כשאני נפגשתי איתו הייתי מאושרת.
    מישהו יכול להסביר לי?

אני לא מבינה את עצמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם אני מאוהבת. או מה אני מרגישה בכלל - תגובה

עדי בדיחי
    02/09/2016

הי עדי,

אני חושבת שאת מגיבה נכון ובריא לגבי הפרידה. מצד אחד כנראה לא היתה שם התאהבות גדולה מאוד, כי עובדה שהפרידה לא הותירה בך כאב עז וגעגועים אלא זיכרון אולי, קצת כאב על עצם האובדן וחשיבה והתבוננות על הקשר במבט לאחור- לכן את חושבת עליו.

יתכן וכרגע את מרגישה בלבול, את עדיין זמן קצר אחרי הפרידה וזה לגמרי טבעי. יתכן ואת חושבת עליו גם כי היו קונפליקטים וריבים ואת סוברת שהם היו בגללך, כלומר אולי את עסוקה ברגשות אשמה, זוהי השערה בלבד..

כך או כך, אני לא בטוחה שאת "מאוהבת", אלא פשוט חושבת על הקשר ותוהה לגביו. וזה בסדר, טבעי ומובן. ממליצה להמשיך בחייך, להרבות בבילויים ובקשרים חברתיים, לשתף חברות קרובות אם תרצי, ולקחת את הטוב מהקשר הזה, כמו גם תובנות לקשר הבא.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו