איך?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך?
    שירי
    18/05/2008

יכול להיות שההרגשה הזו שגברים מעוניינים רק במין נובעת מהתגוננות, אולי ההערכה העצמית שלי אינה שלמה.

אני גרה בבאר שבע, ואני לא סטודנטית, רוב הגברים שאני יוצאת איתם, או לפחות שיצאתי איתם עד כה היו סטודנטים, אני מרגישה שאני צריכה להרגיש פחות מהם כי אני לא סטודנטית, אף על פי שאני יודעת שאני אינטיליגנטית, והמרחק ביני לבין האוניברסיטה הוא התחום הכמותי בפסיכומטרי:)

ויכול להיות שאיבדתי את היכולת לבחור בגברים בגלל ההרגשה הזו שאני לא סטודנטית, אני פחות מהם, כמו כן הסטיגמה שיש על באר שבע ועל בארשבעיות בפרט גם היא מפריעה... ברגע שאני אומרת שאני בארשבעית אני מקבלת כמעט תמיד את אותה התגובה. (שלילית)

אולי סיבה נוספת היא שאני פוגשת את הגברים הסטודנטים בפאבים סטודנטיאלים. אין לי דרך אחרת לפגוש אותם מאחר ואני לא נמצאת במסגרת הלימודית.
    ובפאבים האוירה מלאת האלכוהול היא מינית מלכתחילה כך שכבר מראש מי שמתחיל איתי לא רואה בי פוטנציאל לחברה אלא לשותפה לאותו לילה.

זה מה שהיה עד עכשיו, אני לא מכירה זוגיות... אני לא יודעת איך עושים את זה.
    איך אני מנתבת את העניין לכיוון זוגיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירי, ראי מענה תחת הכותרת "גברים

יהודית ברגמן
    19/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו