מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לשמוע כמה שיותר עצות - עזבתי את הארץ בשבילו ואנחנו לא נשואיםאסתי05/09/2016
היי, אני חייבת לציין שאני קצת מרגישה מטומטמת שאני כותבת את ההודעה הזו.. אבל אני חייבת לפרוק ולשמוע דעות של אחרות..
אני בזוגיות עם גבר מדהים שהכרתי בחו"ל, לפני שנתיים עברתי למדינה שלו על מנת להיות יחד איתו ועם כוונה דו צדדית לחיות את חיינו יחד ולבנות עתיד משותף.
יש לנו שיחות על חתונה וילדים, שיחות שהוא העלה מיוזמתו, אבל הכל זה דיבורים באוויר.. ולפני כמה ימים החלטתי לשאול אותו אם לעזאזל באמת נתחתן בקרוב, כי מבחינתי עזבתי את החיים שלי בארץ, את המשפחה את החברים את כל חיי, בשביל לחיות איתו. ובשבילי זה איזשהו "בטחון" שנהיה נשואים ואני אדע שאני לא עזבתי הכל לשוא ומבזבזת את החיים שלי, אף פעם לא הייתי לחוצה על חתונה או ילדים (למרות שאני כמעט בת 30) ואני עדיין לא רוצה להביא ילדים אבל אני פשוט רוצה להרגיש בטוחה, שעשיתי החלטה נכונה... המילים שלי באות מתוך חשש ודאגה..
כששאלתי אותו הוא ענה לי שברור שזה יקרה אבל לא בקרוב, כי הוא עובד בעבודה שהשכר שם נמוך והוא רוצה קודם למצוא עבודה מסודרת.. העניין הוא שאנחנו לא ילדים וזה דיי נמאס לי..
רוצה לשמוע את דעתכן נשים יקרות!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לשמוע כמה שיותר עצות - עזבתי את הארץ בשבילו ואנחנו לא נשואים - תגובה
עדי בדיחי06/09/2016שלום לך,
נשמע שעשית תהליך מאוד לא פשוט עבור הקשר עם הבחור הזה וסביר שתרצי לדעת שעשית את ההחלטה הנכונה. חשוב לבדוק עימו בשיחה האם יודע שאת בעמדה הזו- שאת רוצה ביטחון, שחשוב לך לדעת מה הצפי ואם יש "דדליין" שאפשר לחשוב עליו יחד- מעין תקופה מוסכמת על שניכם שעד אז תתקבל החלטה. יש הבדל בין הצהרה לבין כוונה.
כלומר, כוונה רצינית יש? רצון הדדי יש? את סומכת עליו שכך יהיה? האם אפשר לחשוב על מצב שלמרות המשכורת הנמוכה כן תתמסדו? מה בעצם תוקע אותו בתהליך?
חשוב שתבהירי את מה שאת חשב ואת הציפיות שלך. חשוב שתגידי לו שהקרבת הרבה מאוד עבור התהליך והקשר ביניכם ואת חוששת שאתם הולכים למקום שאינו וודאי עבורך מספיק, ואת זקוקה לוודאות הזאת. אני בטוחה שיש לך הרבה סיבות להישאר עימו בקשר, ולכן חשוב לחזק זאת. מאידך, חשוב להבהיר לו בדיוק מה את חשה ומה זה גורם לך לחשוב.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתי איתו
אסתי06/09/2016דיברתי איתו היום, פתחתי הכל ואמרתי מה אני מרגישה הוא אמר לי את ידעת שזה המצב מההתחלה ושהמצב הכלכלי שלו כרגע לא מאפשר את זה שנתחתן כרגע ושמבחינת הרצון ברור שהוא רוצה... אמרתי לו שאני יודעת שזה המצב הכלכלי שלו אבל שאני גם לא רואה אותו מתאמץ לשנות משהו מהמצב הקיים או מציב מטרה ושואף אליה ומראה לי שהדיבורים האלה לא סתם באוויר.
הוא התחיל להתעצבן עליי ולכעוס שהוא לא מאמין שזה רק זה העניין וחושב שיש משהו אחר שמפריע לי.. התחלתי לבכות ולהגיד לו ששום דבר לא השתנה ושאני פשוט מפחדת שאני עושה טעות ועזבתי את החיים שלי בשביל משהו שאין לו עתיד בטוח.. הוא אמר שהוא לא יודע מה להגיד לי שזה לא משהו שישתנה בקרוב לא בשנתיים שלוש הקרובות שהןא לא יודע להגיד אם משהו ישתנה.
אז אני עכשיו בחופשה בארץ ואמורה לחזור מחר לחו"ל אז אמרתי לו שגם אני לא יודעת אם אני אחזור מחר.. אמרתי לו שאני אחזור עוד שבוע כי אני צריכה לחשוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שם
הילה10/09/2016הייתי במצב דומה לשלך לפני מספר שנים. אומנם לא נסעתי לחול כדי להיות איתו אבל הרגשתי שאחרי 5 שנות זוגיות וארבע שנים של חיים משותפים אני מוכנה לשלב הבא. אני כן הייתי לחוצת חתונה ורציתי מאוד ילדים והוא המשיך לטעון שהוא לא מרוצה במקום העבודה שלו אבל שאם יעזוב שם הוא לא יודע אם ימצא משהו אחר ולכן אנחנו צריכים לחכות עד שהוא ימצא עבודה אחרת אבל למעשה הוא לא עשה כלום כדי שזה יקרה. בכל פעם הייתי נותנת לו דד ליין והוא לא היה עומד בו. לבסוף נשבר לי ועזבתי אותו. היום אני נשואה לגבר מדהים ויש לנו תינוקת מקסימה ואני כל כך שמחה שהקשבתי לקול ההגיון שלי לשם שינוי ועזבתי אותו.
אני חושבת שאם הוא לא מסוגל לפחות לתת לך תחזית למתי זה יקרה זה אומר דרשני.
שיהיה בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)