מתי ליצור אתו קשר אחרי הפרידה? רוצה לסגור מעגל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתי ליצור אתו קשר אחרי הפרידה? רוצה לסגור מעגל
    עדי
    22/09/2016

שלום. האקס שלי נפרד ממני לפני חודשיים לאחר 4 חודשים.
    הקשר ידע עליות וירידות. הוא היה נפרד ואז חוזר אלי אחרי כמה שבועות.
    הוא גבר גבר כזה שפחות מדבר על רגשות. יותר מראה מאשר אומר. וזה היה קשה לי.
    עברו חודשיים עם פגישות לפעמים. אבל לא מעבר לזה. בשביל לקבל צומת ליבו הייתי אומרת לו כמה התחילו איתי. והוא היה נפגע.
    הבנתי והקשבתי.
    בחודשיים האלו הוא אמר מילים מאוד מכוערות. ידעתי שזה רק בעצבים (לצערי רדפתי אחריו ממש)
    אחרי שהוא החליט לחזור אליו אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר על מה שיהיה בחודשיים האלה. ציפיתי שהוא יתנצל על הדברים שאמר (בינהם אמר שאני רק נראת טוב וסקס טוב!) אבל זה לא קרה. אמרתי לו את זה שהוא צריך להתנצל ולדבר על מה שיהיה והוא שוב נפרד ממני!!!
    בטענה שלא הבנתי מהקשר הקודם שהוא לא רוצה לדבר על הקשר. אני מאוד אוהבת אותו. הוא בדיוק בשבילי ..
    אני שוקלת להפגש איתו ולהגיד לו שזה נגמר ולסגור מעגל. השאלה שלי היא מתי.
    בשבוע הקרוב או עוד חודש?
    מפחדת לאבד אותו.
    ואל תגידו לי שאני צריכה להתקדם. זה לא יקרה. אני רוצה אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמע שאת נעה בין שני מקומות

עדי בדיחי
    23/09/2016

שלום רחלי,

אני חשה בלבול מדברייך. מצד אחד את רוצה אותו ולא מוכנה לקבל דעה אחרת. מצד שני את מעוניינת להגיד לו שזה נגמר (?)

נראה שגם בפעם ההיא שאמרת לו שהתחילו איתך כדי שיקנא, והדבר הזה יפעיל אותו- יש אותו דפוס. כלומר את מנסה לשדר מסר אחר, כדי להפעיל אותו רגשית ובכך לשתף איתך פעולה.. אני מבינה את האסטרטגיה ולפעמים זה גם עובד, אבל אני לא בטוחה שכדאי.

אני כן מסכימה שצריכה להיות שיחה בארבע עיניים ולהחליט לאן הדברים הולכים. מתי היא תעשה? כמה שיותר מהר.
    להרבה גברים קשה "לדבר" כל הזמן או לעמוד בדרישות הצד השני להביע רגש. אצל נשים הבעת רגשות היא פשוטה יותר, חלק מהטבע שלהן והן חיות את הרגש. בעוד אצל גברים (אני כותבת תוך הכללה גסה מאוד) יש הפרדה בין רגש לשכל, ברורה יותר, וקשה להם לעשות את החיבור הזה, באופן כ"כ אוטומטי כפי שאנחנו מצפות מהם.

שימי לב שכשהפנית אותו להתנצלות או לדבר על רגשות- הוא נרתע ונפרד ממך שוב. אם את מעוניינת בבחור הזה ואת סוברת שהוא בדיוק בשבילך- את צריכה לעצב את עצמך בהתאם לתגובותיו. כלומר את יודעת מראש שיש דברים שקשה לו לדבר עליהם, את יודעת להגיד שהוא יותר עושה מאשר אומר. את תצטרכי לקבל זאת.. קשה לשנות את הצד השני ובפרט שהוא עצמו לא מעוניין להשתנות. כל עוד את מעוניינת בו- גם עלייך לעשות שינוי, כדי להיות איתו.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו