הכוונה לזוגיות הסרת מחסומים עיכוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הכוונה לזוגיות הסרת מחסומים עיכוב
    מירית
    23/09/2016

בת 27 מעוניינת בקשר למטרה רצינית נאה מחוזרת אבל לא מוצאת לא רוצים אותי לזוגיות רצינית וקבועה רוצים איתי ררק קשרים שעל בסיס סקס בלבד רק סקס זה מה שאני שווה להם אני פשוט הגעתי למסקנה שזה מה שאני שווה הם הגברים גורמים לי כך להתייאש אחד אחריי השני יותר גרוע אני גרושה שנה ללא ילדים היה לי בעל אלים כלפיי וכל השנה מאז הגירושים אין לי בן זוג קבוע נסעתי לקברי צדיקים לזעוק לזוגיות וחופה כדת משה וישראל ופשוט כל פעם שאני מכירה מישהו לטעמי הבועה מתנפצת לי מהר מאוד ואני מתאכזבת אני מרגישה מדוכאת חסרת ערך עצמ הטעות האחרונה שעשיתי השלתי את עצמי שהאקס המיתיולוגי שלי יחזור אליי אבל הוא בעולם משלו תפוס עם גרושה ו3 ילדים והוא רווק ופנוי ונפגש איתי לסקס חד פעמי סוג של ריבאונד עצוב שאני זאת שנפרדה ממנו כאשר יצאנו כמה שנים והגלגל היום מסתובב שהוא זה שלא מעוניין לחזור לפי התנהגות שלו טלפון לא התקשר אחריי הטעות שלי שנכנסתי איתו למיטה והשיא שאחריי שהפנמתי את הטעות עשיתי עוד טעות איומה גבר נשוי שיקר לי שמתגרש הראה לי כוונות רציניות פינוקים הדבר שהכי חסר לי כיום אבל התחרטתי שגיליתי שעדיין נשוי ומסבן אותי תמיד הייתי תמימה בחיים שליי י חסרת כיון כלכלי או זוגי לבד אפילו עבודה אין לי כמו שצריך מפטרים אותי אני יפה נאה אבל מתייחסים אלי כתמימה טיפשה שאפשר להשכיב בשנייה אני חושבת להקפיא ביציות לפי המצב כרגע חתונה שנייה לא תיהיה לי ואני שבורה נפשית צמאה ומשתוקקת לגבר רציני לנסיך שיאהב וידאג ויתמוך ללא אינטרסים שפשוט לא מגיע רק צפרדעים באים עליי בנוסף הפוריות שלי ירודה בעיות הורמנליות מחזור לא סדיר שחלות פולציסטיות מצב רוח עדין ושברירי זקוקה להכוונה איך לדבר עם גבר שאני מכירה בכל מצב ומעוניינת בקשר רציני איתו מה להגיד לו מבלי שיחשוב שאני מיואשת אני כלפיי חוץ ניראית להם עוד בלונדינית שובבה שמחפשת לבלות וזה לא בהכרח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה לזוגיות הסרת מחסומים עיכוב - תגובה

טלי צרקינסקי
    23/09/2016

מירית שלום,

ממה שאת מתארת, ראשית חשוב שאת עצמך תאהבי את עצמך עם מכלול התכונות שיש לך להעניק שהן לא רק סקס.

בפועל, אני חושבת שחלקית את מבינה את זה, את עושה דברים הפוכים שלמעשה מחזקים את המקום שחושב שגברים מעוניינים רק בסקס.

היית נשואה לגבר אלים? לנתק קשר לתמיד. לחזור כשהוא נמצא בקשר אחר בשביל מטרות סקס, זה בעצם לחזק את זה שמישהו נמצא אתך למטרה זו.
    יתכן ונישואים לגבר אלים הפחיתו אצלך את האמון באנשים, בגברים בפרט.

כנ"ל הגבר הנשוי, גבר נשוי לא יהיה פנוי לשום דבר אחר והוא לא יהיה שלך.. הוא לא יתגרש גם מאשתו. הוא יכול להיות אתך בקשר של סקס.

נראה שיש אצלך איזה שיחזור של קשר ששם את מרגישה באיזה אזור נוחות, אך את יודעת שלטווח ארוך הוא לא ייתן לך מענה וזוגיות אמיתית והקמת משפחה היא משהו אחר לחלוטין, שכוללת בתוכה סקס כמובן, אך עוד הרבה דברים נלווים שאינך מקבלת.

מה אני ממליצה לך לעשות?

הקשרים המנחמים הם לא ממש מנחמים ואני ממליצה לך לא לקיים אותם יותר, הם מנחמים לרגע אך מאמללים אותך מאד ומקבעים אצלך דפוס מסוים.

היפרדי מהגבר הנשוי.

תתחילי לאהוב את הדבר הכי חשוב לפני האהבה לאחרים: את עצמך.

את לא פניה היום להכיר מישהו למטרה רצינית מבלי "לנקות את השטח" מכל המסיחים וממי שמפריע לך באמת להרגיש שווה.

להתפתח בכל מיני מקומות: עבודה, תחביבים, חברות ועוד ועוד.. תרגישי טוב יותר עם עצמך, שאת מעבר לחוויה של מין בלבד.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו