מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לנסות לחזור אחרי כמה חודשים מנתק מוחלט?עדי02/10/2016
שלום.
היה לי חבר 4 חודשים. הרבה פרידות קטנות ממני (הייתי שומעת שהוא היה עם יזיזות לפני והייתי נפרדת.לא אהבתי את זה,פשוט לא ידעתי מה אני רוצה ) כל פעם הוא נפגע יותר ויותר. וככה גם נסגר בפניי.
עד שזה התהפך.הוא היה נפרד ממני וכל פרידה היה נתק מעל שבוע.
ולמרות כל זה אהבנו המון.. היה סקס מעולה אהבה מטורפת. הוא נפרד ממני בטענה שבתחילת הקשר הוא נפגע שכל הזמן נפרדתי ממנו ומאז הוא נסגר.ופשוט כל הזמן ניסה.
ושדיברנו בפעם האחרונה הוא אמר שלא היה חסר לו כלום בקשר.. אבל הוא לא יכול יותר.. הוא טוען שהוא לא רוצה קשר (הוא כבר אמר את זה ואחרי שבועיים חזר אליי)
אני לא יודעת אם לנתק קשר לכמה חודשים(איזה שלושה חודשים) ואז לנסות שוב..
אני מפחדת לפספס אותו,וגם הוא אותי..
מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות לחזור אחרי כמה חודשים מנתק מוחלט? - תגובה
טלי צרקינסקי02/10/2016עדי שלום,
מדברייך עולה שהיה קושי בתקשורת ביניכם בקשר ויותר נהגתם "להתנהג" את מה שהרגשתם מאשר לדבר אותו, כדוגמה שאת מביאה, להיפרד במקום לנסות לבחון לעומק מה מציק/מפריע ואולי אפשרי לשפר.. או לא...תחילה מצידך, אח"כ מצידו, מה שהפך למשחק "אגו" ביניכם. פרידות מרובות מעידות על אמביוולנטיות (התלבטות) בתוך קשר ועל קושי לתקשר ביניכם.
לא הייתי מנתקת קשר שלושה חודשים במכוון ואז בודקת מה קורה אח"כ.
יש כאן שאלה מה יתנו שלושת החודשים של הנתק והאם את לא תתעסקי עם הקשר הרבה בזמן הנתק הזה ומה יהיה בזמן שלא תהיו בקשר וכן לאיזו תובנות תגיעו בזמן הזה?
הדרך היחידה שנראית שאפשרית היא, בתנאי שיש שיתוף פעולה ורצון מצידו, לשוחח על ההתנהלות של שניכם בקשר, על הפרידות המרובות ומה זה עשה לקשר ולבדוק אם אתם רוצים לשנות שם את הדפוסים וכן לנסות להיות ביחד אך לדבר....
במידה והוא לא מעוניין, הייתי ממשיכה ו"לוקחת" את זה כשיעור ללמידה כמו כל דבר שלומדים בו בחיים להמשך הדרך......
בהצלחה רבה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עדי03/10/2016הוא לא יודע מה הוא רוצה. כשנפגשנו בפעם האחרונה הוא היה מאוד חם ולא רצה שאלך.
אני לוקחת את ״ההפסקה״ הזו ממנו כדי שיגדל הרצון שלו להיות איתי (הוא מאוד נפגע ממה שהיה אז ולא כל הזמן יפרד ויחזור) ואני אוד רוצה לשנות את הדפוסים שלי.
אני יודעת שלא הייתי בסדר אז, פשוט לא ידעתי מה אני רוצה בהתחלה, אם זה אותו בכלל.ואני יודעת מה לשנות אצלי.
פשוט אף פעם לא היינו באמת בנתק יותר משבועיים.
אני מקווה שאחרי חודש הוא יחזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי צרקינסקי03/10/2016שלום עדי,
כאן חשוב לבחון האם את לוקחת הפסקה במקום לדבר בקשר את מה שמכאיב לך, או שאת באמת רוצה לבדוק עם עצמך שאת אכן רוצה אותו ולחשוב מה הפרמטרים שיעזור לך לבדוק מה את רוצה? האם את רוצה אותו? ואם כן, מה יעזור לקשר וכאן אני רוצה להחזיר אותך לקרוא את התשובה הקודמת שלי על תקשורת פתוחה ועל לדבר על הקושי במקום להתנהג אותו.
שוב, בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)