תגובות מוגזמות מעליבות וקשוחות במהלך ריב או אי הסכמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תגובות מוגזמות מעליבות וקשוחות במהלך ריב או אי הסכמה
    נטלי
    05/10/2016

אני בת 30,לפני שנתיים בערך הכרתי בחור שהוא לא בקו הנורמה קצת משוגע בוא נגיד ככה ונכנסתי איתו בטעות לזוגיות שנמשכה פלוס מינוס שנה והיה לי מאוד קשה האינטואיציה והקול הפנימי אמרו לי לברוח משם ובגלל שאני בעצמי נפש טיפולית רציתי לעזור לו להשתקם וכשלתי. במהלך היחסים איתו ראיתי שאני מתפרצת צועקת בוכה בצורה מוגזמת ומגיבה עם בכי וחרדה. נפרדנו לפני שנה וקצת והיום יש לי זוגיות חדשה עם אדם מדהים מדהים מדהים ההפך הגמור ממה שהיה לי. עדין מאוד ורך ועם אנרגיה טובה , קשוב אכפתי ואוהב ואני שמה לב כשיש אי הסכמה או שאני רואה שהוא מבצע פעולה שנראית לי שגויה אני מתערבת בכעס צעקות איומות בכי טירוף שעובר לריב, ומלאה בכעס נורא לכמה דקות ואז נרגעת. אני ממש אוהבת את הבחור הזה ולא רוצה לתת לכעסים שלי מהעבר להרוס את הקשר. איך אני יכולה להשתחרר מההתנהגות המגעילה הזאת ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בוויסות רגשות

טלי צרקינסקי
    05/10/2016

נטלי שלום,

מה שאת מתארת הוא קושי בוויסות רגשות. כלומר, כאשר את כועסת, מאוכזבת או חווה תסכול, את לא שולטת בתגובות שלך ויוצאים ממך "שדים" (בשדים כוונתי להתפרצויות, צעקות איימים, בכי וכל מה שאת תיארת) שאת בדיעבד, לא רצית שהם יצאו.

אני חושבת שחשוב שאת מודעת למה שאת חווה ושאת נמצאת בקשר שאת רוצה לשמור אותו.

הדרך להשתחרר מדפוסי התנהגות אילו הוא דרך טיפול מקצועי בלבד. אשר בו את מבינה מהי ההתנהלות הזו שלך, מאיפה היא הגיעה, מה החששות שלך, מה קשה לך, מגיעה תובנות וגם לחלק היישומי של איך להגיע ליותר שליטה בכעסים/אכזבות וכל מיני רגשות שמביאים אותך להתנהג כך.

זה מאד חשוב על מנת לא להרוס את הקשר שלך ובכלל, עשוי לעזור לך בקשרים עם אנשים.

בברכה ושנה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו