דו מיניות ונישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דו מיניות ונישואים
    לורן
    10/10/2016

שלום אני בת 32 אמא ל2 ולאחרונה התעורר בבבעלי הצורך להגיע לאורגזמה מאחורה ואפילו לקיים יחסי מין עם גבר.
    אייך להתמודד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דו מיניות ונישואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתייסת למספר מספר דברים

טלי צרקינסקי
    11/10/2016

לורן שלום,
    את מעלה שני תחומים, תחום אחד עוסק בקיום יחסי מין מסוימים שבעלך רוצה שיהיו בתוך המרחב המיני שלכם (יחסי מין אנאליים - אחוריים כפי שציינת) ותחום אחר הוא יחסי מין עם גבר שיש שם משהו נוסף - יחסים מחוץ לנישואים ושאלה מהי ההתנסות הזו עבורו ועבורך כאשתו.

במקומך הייתי מדברת אתו על הדברים האילו בצורה שמזמינה שיחה.

באשר למין ביניכם, כל דבר ששני בני הזוג מוכנים באופן הדדי ולא בכפיה או בסחיטה לעשות, הוא בסדר, השאלה איך את מרגישה עם זה (היחסים שהוא רוצה שהם בסדר, אך לא חייב להתאים לכולם כמו כל דבר...)

באשר לסקרנות עם גבר חשוב לבחון את זה, לא בהכרח ניתן לאבחן עדיין מצב של דו מיניות..

יכולים להיות מניעים שונים לרצון להתנסות ביחסים כאילו.
    מהפורום לא ניתן לאבחן את זה.

במידה ואתם מרגישים שלתקשר את זה ביניכם זה קשה או שהוא או את מרגישים מצוקה גדולה, אני ממליצה לפנות ליעוץ מקצועי אצל מטפל/ת מיני/ית (סקסולוג/ית).

בהצלחה ושנה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו