בעייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעייה
    חסוי
    19/05/2008

זה נמשךהרבה זמן עוד לפני התינוק ,זה פשוט הטבע שלה,היא יותר מדי קשורה לבן שלה אמרתי לה לנו קצת ספייס והיא אמרה לי מה אני לא יבוא לבית של בן שלי? אמרתי לה שתבואי אבל נעשה הסכם שתתקשרי ,היא מסרבת , פעם היא היתה פותחת לי את הדלת במפתח שלה ואמרתי לה שאני לא מסכימה לזה, אך היא לא הפסיקה עד שרבתי איתה ...אני מיואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה: האם בעלך תומך בך?

יהודית ברגמן
    19/05/2008

האם בעלך מצדד בך? האם הוא מודע לבעיה ולמצוקתך ותומך בך? או שהוא חושב כמוה, שהוא ואימו צריכים לנהוג יחד כאילו הוא לא נישא מעולם ולא גדל, כאילו יש לה עדיין חזקה שתלטנית על הבן הקטן שלה , נאחזת , נלחמת עליו ולא מניחה לו לצמוח? רוצה אותו לעצמה ולא מקבלת אותך. אולי כמוה -עדיין לא הִפנים.
    אם הוא חש כמוך, מפרגן ואכפת לו ממך, טוב יהיה שגם הוא ישוחח עם אימו האוהבת (אהבה חונקת)ברוח טובה ויניא אותה ממעשיה, ידרוש את הפרטיות לה את כאשתו, זקוקה, לפני שהיא תפריד ביניכם! (יש איזו תחרות כפייתית מצידה ואפילו לא סמויה - על ליבו. בכל מקרה אל תכנסי איתו לעימותים בגללה ועיבדי על עצמך לקבל אותה כמו שהיא. כי כשלא תחוש מאויימת- היא תניח לכם ) ספרי לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמותי -חמה

תות
    19/05/2008

אל תנסי ללכת ראש בראש עם בעלך כי תפסידי תנסי לנהוג בחוכמה תנסי להתקרב אליה כמה שאת יכולה ככה תרווחי שני ציפורים גם את בעלך וגם תאמיני לי היא תרד ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו