מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעייהחסוי19/05/2008
זה נמשךהרבה זמן עוד לפני התינוק ,זה פשוט הטבע שלה,היא יותר מדי קשורה לבן שלה אמרתי לה לנו קצת ספייס והיא אמרה לי מה אני לא יבוא לבית של בן שלי? אמרתי לה שתבואי אבל נעשה הסכם שתתקשרי ,היא מסרבת , פעם היא היתה פותחת לי את הדלת במפתח שלה ואמרתי לה שאני לא מסכימה לזה, אך היא לא הפסיקה עד שרבתי איתה ...אני מיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה: האם בעלך תומך בך?
יהודית ברגמן19/05/2008האם בעלך מצדד בך? האם הוא מודע לבעיה ולמצוקתך ותומך בך? או שהוא חושב כמוה, שהוא ואימו צריכים לנהוג יחד כאילו הוא לא נישא מעולם ולא גדל, כאילו יש לה עדיין חזקה שתלטנית על הבן הקטן שלה , נאחזת , נלחמת עליו ולא מניחה לו לצמוח? רוצה אותו לעצמה ולא מקבלת אותך. אולי כמוה -עדיין לא הִפנים.
אם הוא חש כמוך, מפרגן ואכפת לו ממך, טוב יהיה שגם הוא ישוחח עם אימו האוהבת (אהבה חונקת)ברוח טובה ויניא אותה ממעשיה, ידרוש את הפרטיות לה את כאשתו, זקוקה, לפני שהיא תפריד ביניכם! (יש איזו תחרות כפייתית מצידה ואפילו לא סמויה - על ליבו. בכל מקרה אל תכנסי איתו לעימותים בגללה ועיבדי על עצמך לקבל אותה כמו שהיא. כי כשלא תחוש מאויימת- היא תניח לכם ) ספרי לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמותי -חמה
תות19/05/2008אל תנסי ללכת ראש בראש עם בעלך כי תפסידי תנסי לנהוג בחוכמה תנסי להתקרב אליה כמה שאת יכולה ככה תרווחי שני ציפורים גם את בעלך וגם תאמיני לי היא תרד ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)