הוא מבולבל אחרי קשר און אנד אוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוא מבולבל אחרי קשר און אנד אוף
    ליאורה
    20/10/2016

שלום.
    הייתי בזוגיות של 4 חודשים נפרדנו הרבה (בגלל שטויות) ותיקנתי את כל מה שהוא אמר שלא טוב בי (ידעתי את זה מלפני שהוא אמר לי פשוט לא עשיתי עם זה כלום) אתמול דיברנו והוא אמר שהוא מבולבל, לא יודע מה הוא רוצה. הוא מפחד ששום דבר לא השתנה. איו לי אפילו הזדמנות להראות לו.
    אני רוה לתת לו ספייס.. אני פשוט מפחדת לאבד אותו.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאפשר לו לחשוב, ולא להלחיץ

עדי בדיחי
    20/10/2016

הי ליאורה,

אני מבינה שעברתם קשר לא קל, ואני מבינה שהתחייבת לשפר את מה שצריך. לפעמים שינויים פנימיים כאלה דורשים מאמץ, זמן וסבלנות של הצד השני. הייתי מציעה קודם כל- לתת לו זמן ולא ליצור קשר, לפחות מספר ימים אם לא יותר.

לאחר מכן את יכולה לכתוב לו שאת מוכנה להתאמץ מאוד כדי לגרום לקשר להצליח \, שאת מבקשת את האמון שלו ואת שם לחכות לתשובה שלו. ולעזוב את זה כדי לתת לו לחשוב. כל החלטה שלו צריכה להגיע ממקום בשל ושלם ולא ממקום לוחץ ורודפני. ולכן.. הוא יחליט מה הלאה. את מבחינתך מוכנה והוא כנראה מבין את זה. אבל בשלב זה הייתי מציעה לפעול לפי מה שהצעתי ולבדוק איך הדברים מתקדמים. "כשאתה אוהב מישהו- שחרר אותו". יש סיכוי טוב שהוא ירצה את הקשר ויסכים לתת הזדמנות. הסיכוי שירצה בכך הוא גבוה יותר אם לא תלחצי ותתני ספייס, מאשר אם תלחצי- ואז תגובתו עשויה להיות בריחה, לחץ ולכן גם לא ירצה להיכנס שוב למערכת יחסים.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו