מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצה בבקשה , נמאס להלחםמאיה20/10/2016
היי אני נמצאת במצב מוזר לא ברור כבר תקופה שאני פשוט לא יודעת איך אפשר לצאת מימנה כבר.
אני וחבר שלי שנה וחצי ביחד ובהתחלה הכול היה טוב וכייף הוא אהב אותי בטירוף והודה ברגשות שלו כלפי כבר מהחודש הראשון בעוד שלי לקח לפחות חמישה חודשים להתאהב באמת , התחלנו לריב ושמתי לב שהוא מתרחק וחודש לפני שנהיה לנו שנה עשינו שיחה רצינית והוא אמר שהוא רוצה להיפרד בכינו שנינו אבל אחרי השיחה הוא החליט שניתן לזה עוד צ'אנס , וככה הגענו לשנה ו3 חודשים שבא ואמר משום מקום בזמן שהכול היה נראה מושלם שהא מבולבל ולא מרגיש תאהבה המטורפת בהתחלה והוא לא סגור על הרגשות שלו הוא היה אמור לטוס לחודש בחול אז הצעתי שנעשה הפסקה שיחשוב על דברים בראש נקי .אחרי שבועיים נשברתי והתקשרתי והוא נשמע קר עשינו עוד שיחה ואז הוא כבר היה קר ומגעיל ואמר שאני לא מקיימת תהסכם ושהוא רוצה זמן לבד , כבר אז קלטתי שזהו ובאמת כשחזר אמר שהוא מחליט לעזוב כי הוא לא רואה עתיד איתי או אוהב יותר , היה לי קשה מאוד לא הפסקתי לבכות אבל ניסיתי להחיק מעמד ולא ליצור קשר בזמן שהוא היה שולח הודעות במשך השבועיים פרידה ומתקשר ומציע להיפגש -כי אנחנו "חברים טובים" או סתם להתקשר כדי לבדוק מה שלומי אמרתי לו שדיי זה עושה לי רע ומקשה עלי להתגבר עליו הוא אמר שיפסיק ואחרי שבועיים בדיוק בזמן שבאמת הצלחתי להרגיש יותר טוב ואפילו יצאתי לדייט הוא התקשר ושאל איפה אני ואמר שהוא רוצה להיפגש ולדבר על הכול ולנסות שוב במשך שעה עד ששכנע אותי ..בכל זואת אני חלשת אופי ואהבה שלי אליו גדולה מימני ..:( , עזבתי תדיט ונפגשנו לא הפסקנו להתחבק ולהתנשק הוא אמר שהוא לא מפסיק לחשוב עלי ולהתגעגע ושיש לו רגשות מנוגדים שהוא בעצמו לא מבין אבל הוא רוצה שננסה שוב ושהוא מפחד לפגוע בי כי הוא לא יכול להבטיח כלום וגם סיפר שבזמן שההינו בהפסקה אז הוא היה עם מישהי אחרת כי ידע שניפרד כעסתי ובכיתי אבל הסכמתי חשבתי אולי כשיראה מזה להיות איתי שוב הוא יתאפס סוף סוף , וככה חזרנו להיות ביחד שבהם הכול היה יותר ממושלם התנהגנו כמו הזוג המושלם והאוהב שההינו בהתחלה והרגשתי שהוא אוהב שוב כי ככה התנהג ואתמול בדיוק אחרי שבועיים שחזרנו שאלתי למה הוא לא יוזם או בכלל זורם איתי כשאני מנסה לעשות איתו סקס ואחרי שניסיתי שיפתח בפני הוא סיפר שפוחד לפגוע בי אבל הוא לא נמשך אלי יותר או בכלל אוהב ,ביקשתי שיקח את הדברים וילך ושיחליט כבר עם עצמו הוא אמר שהוא רוצה להשאר איתי כדי לנסות ולהבין את עצמו כי הוא מתוסבך ולא מבין תרגשות שלו ושהוא אוהב אותי אבל לא מבין והוא לא רוצה להפרד מימני כי יודע שלא ימצא אישה טובה מימני ושמבטיח לנסות ,
אני לא מפסיקה לבכות אני מרגישה שאני נמצאת במצב נוראי שאני מזוכיסטית שאני לא מעיפה אותו כבר מוחקת אותו מהחיים שלי אני פשוט לא מסוגלת .. אני באמת אוהבת אותו הוא חלק מימני ..
ושאלתי אותו אם השתנתי פיזית מההתחלה ואמר שלא ואני תמיד אומרת שידבר איתי כדי שיגיד מה הבעיות מה לשנות אך הוא לא מסביר או אומר שהוא מתוסבך .
אובדת עצות מקווה שתיתני נקודת מבט אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם מצידך- לנתק מגע
עדי בדיחי20/10/2016שלום מאיה,
נשמע שאת מאוד מיוסרת ממה שקורה, ובצדק. את למעשה נמצאת במצב בו את לא יודעת בכלל מה קורה, מה הוא מרגיש, ומה את אמורה להרגיש. אני חושבת שהוא "משליך" עלייך במידה מסוימת את הבלבול שהוא חש בעצמו, בתוכו, ולא יודע להתמודד איתו. ולכן חוזר ונפרד וחוזר חלילה, בעוד את זאת שאמורה להחזיק ולהכיל את כל זה. זה לא כ"כ בריא.. ולא סתם את חשה "מזוכיסטית" כלפי עצמך.
נשמע שהוא באמת מתוסבך, באמת במשבר עם עצמו ולא יודע מה הוא רוצה. הוא לא רוצה לפגוע, זה ברור שכוונתו היא טובה- אבל הוא פוגע כל עוד הוא יוצר קשר תוך כדי פרידה, וכל עוד הוא קורא לכם "חברים טובים"- אקסים (ובעיקר כשלצד השני יש רגשות כ"כ חזקים) לא יכולים להישאר בידידות- זוהי אינה ידידות. זה קשר חד צדדי שצד אחד בו חש מבולבל ומוצף רגשית והצד השני "אומלל" ולכן גם הוא מוצף רגשית.. וזה הולך ומסתבך.
בכל אופן, כל עוד הוא קורא לכם כך- הוא בהחלט פוגעני, ולא מכוונה רעה. אבל זה פוגע בך ויש להפסיק עם זה.
אני מציעה כך- להפסיק מצידך הפעם את הקשר- לחלוטין. ניתוק טוטאלי- לא שיחות, לא הודעות, לא טלפונים- להתחיל להכניס לחייך תחביבים ואלמנטים אחרים, חברויות חדשות ולנסות להתרחק מהקשר. רק ע"י כך תוכלי לדעת מה באמת את מרגישה ואיך את רוצה שיהיה הבחור איתו את בקשר.
כרגע נשמע שהוא לא בשל לקשר, הוא לא יודע מה הוא רוצה. ואת לבטח לא אמורה לספוג זאת.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)