מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיום קשר מורכב וארוךסיון24/10/2016
אני בת 49 גרושה עם ילדים הייתי בקשר בשנה וחצי האחרונות עם גבר גרוש עם ילדים, הקשר ידע עליות ומורדות לפני שלושה חודשים נפרדנו, בשל רצונו לזוגיות עם אשה נוספת במקביל, יש בנו המון רגש אחד לשני ואם זאת קמתי והלכתי אלא שהוא לא מרפה, מסמס מתקשר כמובן שזה מציף געגוע הדדי,דיברתי ביקשתי שיפסיק הוא מנסה ללחוץ עליי לחזור לקשר כמו שהוא רוצה, כמובן שכל סמס,טלפון מקשה עליי, מה הדרך להתמודד להתעלם מטלפונים לא להתייחס? להזמין אותו לשיחה? לי ברור שנגמר למרות הרגשות יש המון משקעים וכאב, אשמח לדעתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיות חד משמעית
עדי בדיחי26/10/2016שלום לך סיון,
בוודאי שלא קל עבורך להתמודד עם לחצים כאלה. אין שום סיבה לקיים קשר שלא מתאים לך, בו את תרגישי בוודאי לא בלעדית ולא במקום מחייב כפי שקשר צריך להיות. אם הוא לא מכבד את בקשותייך, בנוסף מדובר באדם שלא יודע לתת מרחב ולכבד גבולות- זאת נקודה משמעותית. כיוון שאם היה מכבד, והיה יודע לתת מקום לרגשותייך- לא היה לוחץ כ"כ הרבה, והיה נותן לך זמן לחשוב ולהתנתק ממנו. זו עוד נורה אדומה לגביו.
אם את רואה שאין מנוס וממשיך להטריד- אפשר להחליף טלפון, לחסום אותו, או כל דרך מקובלת אחרת. לפעמים הצד השני צריך לחוות התנגדות חזקה יותר. חשוב שתהיי אסרטיבית ולא להעביר לו מסרים כפולים, שמצד אחד את מגעגעת (את זה השאירי לעצמך) ומצד שני לא רוצה קשר איתו. עמדי על שלך מולו וזה יוכל לסייע לו להבין שאת רצינית.
אני משוכנעת שתמצאי את הנכון לך בזמנו ובעיתו, כדאי להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)