חרדה מבגידה, וחוסר אמון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה מבגידה, וחוסר אמון
    סיגל
    31/10/2016

בוקר,
    בת 40 נשואה+2, מזה כשנה שאני חייה במועקה וחרדה, מאחר ואני חושדת שבעלי מנהל רומן עם אשת חברו, האינטאוציה אומרת לי שיש משהו בינהם, בדקתי אך לא מצאתי כלום. (אני מבצעת מעקב בוואטאפ). כמובן שהוא מכחיש ואומר שאני צריכה לקחת כדורים וללכת לפסיכאטר, מרגישה שעובדים עליי בעיניים. אני לא חייה ומונעת מעצמי לעשות דברים כל הזמן עסוקה ומוטרדת בנושא הזה.

יש דרך אחרונה ואפשרית לבדוק את הנושא אך היא לא חוקית, ויש סיכון.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מבגידה, וחוסר אמון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללכת לדרך לגיטימית

עדי בדיחי
    01/11/2016

שלום לך,

אני לא אוכל להמליץ לך על שום דרך שכוללת מעקב וחקירה של בן זוגך ואת בוודאי מבינה זאת.

כל נושא של חוסר אמון בתוך הקשר יושב בוודאי על "היסטוריה" מסוימת. לא פירטת מהו טיב הקשר ביניכם לאורך השנים. אבל במקרה כזה בו בני הוזג לא חשים בטוחים בקשר אפשר ורצוי לפנות ליעוץ. גם אם זה אומר שתלכי לבד להתייעץ- זה לא מעיד כי יש בך בעיה. אלא שאת לוקחת אחריות על היחידה הזוגית ופועלת לטובה. הפורום למעשה יכול לייעץ לך לאיזה כיוון ללכת, ואם מדובר בכיוונים שאינם חוקיים או אינם לגיטימיים- בוודאי שלא נוכל לתמוך בכך. יש דרכים לגיטימיות ומקובלות לפתור סכסוכי אמון בתוך קשרים, והם מתחילים ביעוץ זוגי או אישי.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו