מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה מבגידה, וחוסר אמוןסיגל31/10/2016
בוקר,
בת 40 נשואה+2, מזה כשנה שאני חייה במועקה וחרדה, מאחר ואני חושדת שבעלי מנהל רומן עם אשת חברו, האינטאוציה אומרת לי שיש משהו בינהם, בדקתי אך לא מצאתי כלום. (אני מבצעת מעקב בוואטאפ). כמובן שהוא מכחיש ואומר שאני צריכה לקחת כדורים וללכת לפסיכאטר, מרגישה שעובדים עליי בעיניים. אני לא חייה ומונעת מעצמי לעשות דברים כל הזמן עסוקה ומוטרדת בנושא הזה.
יש דרך אחרונה ואפשרית לבדוק את הנושא אך היא לא חוקית, ויש סיכון.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת לדרך לגיטימית
עדי בדיחי01/11/2016שלום לך,
אני לא אוכל להמליץ לך על שום דרך שכוללת מעקב וחקירה של בן זוגך ואת בוודאי מבינה זאת.
כל נושא של חוסר אמון בתוך הקשר יושב בוודאי על "היסטוריה" מסוימת. לא פירטת מהו טיב הקשר ביניכם לאורך השנים. אבל במקרה כזה בו בני הוזג לא חשים בטוחים בקשר אפשר ורצוי לפנות ליעוץ. גם אם זה אומר שתלכי לבד להתייעץ- זה לא מעיד כי יש בך בעיה. אלא שאת לוקחת אחריות על היחידה הזוגית ופועלת לטובה. הפורום למעשה יכול לייעץ לך לאיזה כיוון ללכת, ואם מדובר בכיוונים שאינם חוקיים או אינם לגיטימיים- בוודאי שלא נוכל לתמוך בכך. יש דרכים לגיטימיות ומקובלות לפתור סכסוכי אמון בתוך קשרים, והם מתחילים ביעוץ זוגי או אישי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)