התנהלות שונה מהרגיל אחרי פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהלות שונה מהרגיל אחרי פרידה
    סיגל
    31/10/2016

לפני 3 חודשים, אני בחרתי לסיים קשר, ( בהסכמה. והבנה) הבחור איתו היה הקשר ( כמעט שנה) היה במספר מערכות יחסים במהלך חייו (גרוש בן 40 פלוס) גם אני גרושה, בכל מערכות היחסים הקודמות שלו הוא נשאר בקשר ידידותי עם הנשים. בקשר שלנו הוא בחר בנתק. אשמח לתובנות מדוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם זו לטובה

עדי בדיחי
    01/11/2016

שלום סיגל,

עוד לא ניחנתי בקריאת מחשבות ולכן אני לא באמת יודעת להגיד למה בחר כך.. :) אני יכולה לשער שיש לו סיבות אישיות שלו- אולי יש עדיין רגשות שמפריעים ליצור ידידות נקיה, אולי הוא מכבד את בקשתך וחווה אותך כדמות רצינית יותר ולכן לא יוצר קשר ידידותי, אולי זה יגיע בהמשך אחרי הירגעות מהפרידה.. הרבה סיבות יכולות להיות.

נשאלת השאלה מה טוב בידידות שלאחר קשר רומנטי. אני בחום ממליצה להמשיך הלאה, כי אני נוטה להאמין שקשר רומנטי אינו יכול לעבור לסטטוס ידידות, כיוון שיש היסטוריה של מגע, אינטימיות, רגשות ואהבה. ודברים אלו לא נמחקים (כמו סטטוס בפייסבוק), הם נשארים ומשאירים חותם.

ולכן.. הוא בהחלט עשה לך טובה. ככה אני רואה את זה. אין מה להיפגע מכך שלא נשאר בקשר. זוהי זכותו ואני משוכנעת שזה לטובה.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו