מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא אוהב לשחק משחקיםא02/11/2016
שלום רב
אנוכי פרוד עם ילדה קטנהאחרי סיום הליכים ממתין לרבנות.
לפני מספר חודשים הכירו לי בחורה שעשתה רושם מקסים לפי כל הנתונים. דיברנו וכתוצאה מזה שהייתי בתחילת הליכים בצורה נעימה אמרה שלא מתאים לה לעת עתה ושיהיה לי בהצלחה , לפני כשבוע יצרתי קשר ובעקבות הסטטוס החדש קבענו להפגש.
נפגשנו במשך מספר שעות שבה היה נראה מהרבה בחינות שמשני הצדדים היה "קליק" , טיילנו יחדיו לאחר בית הקפה והייתה נראית מרוצה , יום למחרת פניתי אליה ואמרה שהיה לה כיף ותשמח להפגש עימי בשנית.
עכשיו נתון חשוב : היא עובדת שתי עבודות וקשה במהלך ימי החו"ל , אך יחד עם זאת עד היום במהלך השבוע יצרה קשר רק אחרי סמס שלי או משהו ולאחר הרבה זמן לעיתים יממה שלמה , לאחר מכן התכתבויות רבות אך אין שיחות טלפוניות לחלוטין .
מצד אחד לא לוחץ כי מבין שיש לה חיים עמוסים אך מצד שני תמה , האם בחורה שמעוניינת בקשר לא רוצה לדבר עם הבחור המיועד ?
מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בתחילתו - לראות איך מתפתח
טלי צרקינסקי02/11/2016א שלום,
אני מבינה שחשוב לך לדעת מה קורה ביחסים ונראה כי חשוב לך שדברים יהיו "מונחים על השולחן" במהלכן.
אני מעט מסייגת את תשובתי כיוון שמדובר רק בשבוע של יצירת קשר (מאז התק' שהקשר לא התאים בעבר) ונראה לי שמוקדם עדיין להסיק מסקנות.
כלומר, הקשר מאד חדש ויצאתם לפני שבוע. נטייתי להציע לך לאפשר לו להתפתח ולתת לזה זמן.
יחד עם זאת, אני בהחלט בעד לפתוח דברים בתוך קשר.
בקשר זוגי ממושך אפשר יותר לפתוח דברים עמוקים, מה שפחות מתאפשר, או שצריך יותר בזהירות בקשר חדש מאד (מהסיבות של אי רצון ללחוץ ועוד..).
מה שכן ניתן להציע בקשר הנוכחי, זה לראות איך הוא מתפתח, אפשר בהחלט להעלות את נושא שיחות הטלפון (מעט מוקדם לאחר שבוע אך אפשר בקרוב). וככל שיתקדם הקשר, לבחון מה קורה בו, לרבות מה אתה מרגיש, מה היא חווה בקשר. האם יש לה חששות לקשר שאתה עדין לא גרוש או שתהיה גרוש טרי? (יתכן ולא אך מעלה אופציה של לבטים, אולי יש לה לבטים שלה עם עצמה שלא קשורים אליך ואולי אין).
נראה לי כי מוקדם להסיק מסקנות וכדאי לראות איך הקשר מתפתח ולא להסס להעלות בעדינות שיחות טלפון אם תראה שזה מעכב את התפתחות הקשר.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהב משחקים ...
א02/11/2016תודה רבה על התשובה המהירה
מסכים איתך לגבי הכל זו הייתה הרגשתי, בגלל זה לא לחצתי , אולי הגזמתי , שישי יצאנו , שבת דיברנו בערב שעה בטלפון ונשמעה בהתלהבות, מאז לא יצא לדבר פשוט כמשמוהו בטלפון עד היום וההתכתבויות הן לסירוגין יכולים להיות רבים ופתאום יממה שתיקה , חשבתי שאולי זה מוקדם לדבר על שיחת טלפון .
בנוגע לפגישה אמרנו שנקבע לקראת סופ"ש אך אם לא מדברים בטלפון יהיה לה זמן להפגש אמממ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי צרקינסקי02/11/2016בתגובתך אתה מחזק את זה שכדאי להמתין לראות איך הקשר מתפתח. אכן מוקדם מידי.
ועם זאת, חשוב לזכור שתמיד יש את האופציה בהמשך אם וכאשר יהיה צורך כזה, גם להעלות בעדינות משהו שחושבים/מרגישים וכן להזמין את הצד השני....כרגע להמתין ולאפשר...
באשר לפגישה, ניתן להתקשר ולקבוע לקראת סופ"ש.
שוב בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)