כולם מתחתנים מסביבי ואני בחרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כולם מתחתנים מסביבי ואני בחרדה
    אור
    20/11/2016

שלום..
    אני בן 25 עם בת זוג כמעט 4 שנים
    ברקע שלי תא משפחתי מקולקל וחרדות.
    כולם מסביבינו מציעים ומתחתנים וחלק גם מצביעים עלינו ואומרים לי ברוח טובה: נו מתי אצליכם?
    בתוך תוכי אני יודע שיש לי בת זוג טובה לצאת איתה לחיים
    אבל הכל מכוסה בפחדים וחששות שלפעמים מותירים אותי להתמודד עם השאלה האם היא מתאימה לי ? האם אני אוהב אותה בכלל או שזה הרגל?
    כל השאלות הקשות חוזרות בלופים מתישות אותי ואני נתקל בקהות רגשות קשה לי להביע חיבה לבת הזוג שלי
    להחתים כשהחרדה מתפוגגת יש רגעים של אושר שאני יודע שהיא האחת שלי אבל גם אז תמיד יש פחד מאיים מהצד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לצאת מזה

עדי בדיחי
    20/11/2016

שלום אור,

נשמע מאוד לא פשוט- לופ של מחשבות שלא עוצר, חרדות שמאיימות להתגבר ולמעשה החיים קצת עומדים במקום, ולא מתקדמים לכדי החלטה שלמה.

אתה מתאר מצב שהרבה אנשים שרויים בו- המחשבות לא מפסיקות, הן טורדניות וגורעות מאיכות חייך באופן חד וברור. לתופעה הזאת יש טיפול, בד"כ טיפול התנהגותי קוגנטיבי, בו ניתן לשלוט על המחשבות, לפתח מחשבות מיטיבות יותר ולעזור לך להתמקד בכאן ובעכשיו.

רצוי לגשת למטפל שמכיר את הגישה ויכול לסייע לך דרכה. מטפל כזה תוכל למצוא גם ברשימת נותני השירות של הביטוחים המשלימים בקופות החולים (ללא הפניה), וגם דרך המרפאה עצמה (עם הפניה מרופא).

כמובן שגם דרך המגזר הפרטי- טיפול C.B.T - תוכל גם לקרוא על השיטה לפני שאתה פונה למטפל.

אין סיבה להישאר עם זה ככה, זה ניתן לפיתרון.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו