משבר ובדידות בנישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר ובדידות בנישואים
    יושי
    20/11/2016

אני כ"כ עצובה, הדמעות לא מפסיקות לזלוג, וכך זה כבר 7 חודשים. מזוג נורמטיבי בתחילת שנות הארבעים עם שני ילדים מתבגרים, כאשר מערכת הכוחות ביננו היתה שהוא אהב אותו בכל מעודו אהבה ללא תנאי, השרה עלי ביטחון מוחלט ויציבות הכל התהפך... הוא החל מתרחק ונהיה זר, חשפתי שניהל קשר במשך חודשיים עם אישה אחרת (לדבריו קשר טלפוני שלא התממש לא כי לא רצה) ומאותו רגע נתון לא התחרט כמו כל גבר שנתפס אלא צלל לתוך דיכאון שמגדיר כמשבר גיל ה-40. לא בטוח שרוצה להשאר במערכת הזוגית, לא בטוח שרוצה לעזוב, מאמין שיתגבר על המשבר אבל בינתיים אני חווה בדידות איומה ועצב ענק. כואבת כ"כ...ולא אני לא רוצה לפרק את הבית, המשפחה ואותנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר ובדידות בנישואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להישאר עם זה לבד

עדי בדיחי
    20/11/2016

שלום יושי,

בהחלט משבר אמון קשה מאוד בקשר. אין לי ספק שהדבר תפס אותך ביום בהיר אחד, והותיר אותך מלאת שאלות, ספקות וכאב.

אני מבינה שכרגע מדובר בתקופת ביניים בו הוא צריך לשהות עם מה שקרה ולקבל איזושהי החלטה, ואולי גם את. בזמן הזה מאוד רצוי ויהיה חיובי ביותר לפנות לתמיכה מקצועית- רק את כרגע. חשוב לא להישאר עם המחשבות לבד, חשוב לא להיכנס ללופ שקשה לצאת ממנו- צריך לשתף. הגעת לפורום וזה חשוב וטוב, אבל כדי לתת לך תחושה אמיתית שאת לא לבד עם זה ויש לך שותף למחשבות ולרגשות שעולים- חשוב לפנות לאיש מקצוע. זה יכול להיות עו"ס קלינית, פסיכולוגית (לא הייתי ממליצה במקרה זה על אימון אישי).

השיח על מטפל על מה שעובר עלייך יכול לפנות אותך מעט, רגשית, ליום יום שלך, וגם לסדר את המחשבות. אני מקוה שתשקלי לחיוב.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו