פרידה קשה לאחר שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה קשה לאחר שנתיים
    עדי
    20/11/2016

שלום, הייתי בזוגיות כמעט שנתיים עם מישהו שכנראה לא ראה אותי כבת זוג, אבל כנראה נשאר איתי מנוחיות מסויימת, פגישות בבית לרוב והרבה קשר טלפוני. למה הייתי שם? כי התפשרתי ואני מאוד אוהבת אותו וכנראה גם מאוד עיוורת. אנחנו כבר לא ביחד בערך חודשיים מיוזמתו, הוא קם והלך בלי סיבה מיוחדת וניסיתי לתקשר ואין מענה מצידו. בחודש הנוכחי גם ניסיתי ומרוב שאני מנסה הוא חטף עלי עצבים שאני מציקה לו ושהוא פשוט לא רוצה זוגיות. הוא אמר לי שהוא לא מרגיש אליי, ולא אוהב אותי וישר נכנס לאפליקציית הכרויות מוכרת. נשברתי מאוד, התרסקתי, אני בוכה כבר חודשיים ומנסה להחזיר אותו אליי. אני יודעת שאני צריכה לשחרר ולא לנסות ליצור קשר, אבל זה משהו שאני לא ממש מצליחה לעשות וכאן אני פונה אליכם.. אני מרגשיה כל כמה ימים חוסר שליטה שאני חייבת לנסות להתקשר ולדבר אך אין מענה כפי שציינתי.
    אני כבר לא מאמינה שאני אצא ממנו, נורא קשה לי אני אדם שמאוד נקשר ובגדול- אני דיי לבד. יש לי ידיד קרוב שמדבר איתי ועוזר לי אך מעבר לזה כלום. אין לי חיי חברה ואני גם לא עובדת- בחיפושים.
    אני קמה כל בוקר בהרגשת דיכאון שמלווה בבכי.. רק בערב אני קצת מרגישה אולי יותר טוב אבל גם לא תמיד.. מה שכן הבקרים הם הכי קשים, מתי מתגברים? אם בכלל? שכחתי לציין שחזרנו קצת לדבר לפני שבועיים אבל הפיצוץ הזה קרה ממש לפני כמה ימים שהבנתי שזה נגמר לצמיתות.
    אני ממש בבעיה ולא יודעת איך לצאת מזה ולהשתחרר ממנו, הוא באמת היה הכל בשבילי, למרות שהוא לא הרגיש ככה והיה איתי 100% אבל עדיין לקחתי את הפרידה קשה נורא ואני כבר לא יודעת אם אני אצא מזה אי פעם , הדמעות לא מפסיקות לרדת.
    אני בת 28. וגם הוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה קשה לאחר שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטפל בדפוסים

עדי בדיחי
    20/11/2016

שלום עדי,

צר לי ממש לקרוא את מה שעובר עלייך. את מתארת בדידות קשה, ואולי היא חלק מהסיבה להיקשר כ"כ חזק למישהו שכבר כן רוצה בך, וגם אם זה לא לגמרי רציני לאורך כל הדרך. כלומר קיים איזשהו דפוס של קירבה מצידך, וצורך עז להיות ביחד, כדי אולי לא לחוש את הלבד, ולא להתמודד "איתך", אלא רק כשאת ביחד עם מישהו.

הדפוס הזה של להמשיך לנסות ולא להיפרד יכול להשתנות- גם כדי שאת תרגישי שאת מתגברת, שאת בשליטה. זה מאוד חשוב להמשך ולקשרים הבאים שיהיו לך.

אני מבינה שהוא סיפק אצלך משהו שמאוד חסר לך וכנראה לא מאתמול, אלא משהו שמלווה אותך הרבה זמן, אולי מהילדות. ולכן חשוב לנסות להפוך את הדפוס הזה לבריא. תלות בקשר היא לא דבר טוב- צריך להפוך את הקשר לתוסף, להעשרה, בנוסף למה שיש לנו בחיים- הזהות האישית שלנו.

חשוב ללכת לטפל בזה.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו