מתקשה לא לפזול לצדדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתקשה לא לפזול לצדדים
    אבי
    26/11/2016

אני בן 23 יש לי חברה כבר חצי שנה. יש בנינו משהו מדהים. התחיל מאוד בקטן ונבנה לאט לאט לבאמת אהבה גדולה וכיפית. אין שום דבר שלילי שאני יכול לומר עליה, אם הייתי צריך לתאר את בת הזוג המושלמת זאת הייתה היא. מרגיש שהיא פשוט שכפול שלי בנקבה. אחרי שאמרתי את כל זה...יש לי קושי מאוד גדול בלא לפזול לצדדים ולא לחשוב על בחורות אחרות. אני בחור די מושך ויודע שהמון בנות שמות עלי עין. בכל פעם שאני מקבל הודעה מבחורה קשה לי לדחות בנימוס ולהגיד שאני תפוס, במקום זה סוג של מתחיל לפלרטט ולמשוך את השיחה.
    מיד יקפצו ויגידו שאני לא אוהב את החברה שלי מספיק, ושאם באמת הייתי אוהב אותה אז המחשבות האלה לא היו קופצות לי לראש. אבל זה לא נכון! אני באמת מאוהב בה עד מעל הראש, אבל גם מאוהב בכל עניין החיזור עד מעל הראש, האנדרלין בלהכיר, ההודעות המרובות הפלירטוטים... בחיים לא חשבתי על לבגוד, אני באמת מאוהב ולא יעשה חצי דבר שיכול לפגוע בה...אבל לפעמים אני נקרע מבפנים וחושב על הדברים שאני מפסיד...יש משפט שאומר "האהבה מקוללת בידי המונוגמיה" ואני לגמרי מתחבר אליו... אבל מכיווון שמערכת יחסים פתוחה היא לא אופציה די ברור שאני חייב להחליט ואני לא יודע מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשה לא לפזול לצדדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלרטוטים/משיכת קשרים ממלאים חלל

טלי צרקינסקי
    27/11/2016

אבי שלום,

אתה בחור צעיר, אני לא יודעת האם היו לך התנסויות או מערכות יחסים רציניות לפני החברה הנוכחית, אנסה להאיר מספר נקודות לאור הדברים שציינת בפורום:

כפי שאתה מציין אכן לא ניתן לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה כפי שיש לך בפנטזיה, קרי, ליהנות מכל העולמות.

אני חושבת שיכול לעזור לך להבין מאיפה הדפוסים מגיעים ואני מעלה מס' נקודות שיכולות להיות. האם אתה מרגיש שעוד לא התנסית מספיק, האם אתה מרגיש כמו שציינת "אדרנלין" שאתה "מתמכר" (אני מאד נזהרת במילה הזו) אך רק לצורך התיאור לתחושת הכיבוש, לתחושת הפלירטוט, הקשרים, לתחושה שבחורות רוצות אותך, אישור לגבריות שלך ועוד..

האם בכל זאת משהו חסר בקשר. אין אדם שהוא שיכפול של אדם אחר, אין אדם שאין לו תכונות שיליליות. כולנו מורכבים מ "גם וגם" וזה בסדר וככה זה צריך להיות.

ככל שיש לנו המסוגלות לראות שהחיים מורכבים בגוונים של האפור ואינם שחור-לבן, אנחנו נפתחים למגוון של דברים הן במערכות יחסים והן בתחומים אחרים בחיים ולנוע בהם.

נקודה נוספת שאעלה, האם אתה מזהה דפוס כזה בתחומים אחרים בחייך? (לימודים, עבודה, חברים ועוד..) שיש צורך בריגוש, החלפה, משהו לא מספיק...)...

חשוב על הדברים.

משהו חשוב לציין, אותו פלירטוט/התקשרות יכול להיות נעים אך הוא עשוי או להסתיים שם ואז יהיו עוד פלירטוטים/התקשרויות שיסתיימו שם.. או פלירטוט/התקשרות שיכול להביא לקשר ואז אותו צורך בפלירטוטים יעלה שוב.. חשוב לציין שהצורך הוא פנימי... והוא עונה על איזשהו חסך.. שאותו ניתן למלא בדברים אחרים אחרי שמבינים מהו...

וחשוב לבחון אותו על מנת להגיע לזוגיות בריאה ושלמה עם עצמך אם אתה רוצה כזו.

ניתן תמיד להתייעץ גם עם איש מקצוע.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו