תיסכול מחיי המין נשוי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תיסכול מחיי המין נשוי
    הטורקי המעופף
    19/12/2016

שלום,

אני נשוי לאישתי מעל 10 שנים. יש לנו שלושה ילדים ששנינו מאד אוהבים.
    הזוגיות שלנו מאד בריאה. אני מרגיש שאני יכול לספר הכל לאישתי. כנ"ל גם אישתי. כבר מספר פעמים היא אמרה לי שהיא מרגישה שאני החברה הכי טובה שלה.

לא הייתה מפעם אחת שפזלתי הצידה או חשבתי

הבעיה:
    (אני אכנס טיפה לתאורים, אני מתנצל מראש אם מישהו נפגע)
    בתקופה האחרונה (בערך שנה שנתיים) אני מרגיש שיש לי חסך במין. אנחנו עושים את זה פעם בשבוע. וגם כשאנחנו עושים את זה, זה לא כמו שאני אוהב, אלא כמו שהיא אוהבת (אין דרישות מוגזמת או לא סטדרטיות מצידי).
    היא אוהבת שמיד נעשה את האקט, ואני אוהב קצת משחק מקדים, שתיגע בי, לגעת ב, קצת טיזינג.
    יוצא מזה שבסוף כל אקט אני תמיד מרגיש חסך ויש טעם של החמצה.
    גם במספר הפעים וגם במה שאנחנו עושים.

שוחחתי איתה על כל שיש לי מחסור בסקס בחיים מספר פעמים ושאני לא מרגיש מסופק מהאקטים עצמם. למשך תקופה קצרה היא מעלה את הדירוג ואת מה שאנחנו עושים באקט עצמו, אך לאחר תקופה מה זה חוזר לאותה התדירות ופעילות. היא טוענת שהיא כל הזמן עייפה.

יש מספר פעמים שיש לנו אפשרות מבחינת סיטואציה (הילדים לא נמצאים) או שעה לקיים יחסים, שברגע שאנחנו ניכנסים הביתה, היא אומרת שהיא עייפה. ואז אני מבין, שאין מה לנסות.

לפני מספר שבועות הגיע אלינו נציג של חברה סלולרית בשעות הערב.
    אחרי שהוא עזב ניסיתי ליזום סקס בינינו. היא אמרה לי שהיא מאד בעניין (ועוד שנייה היא הייתה עושה אותו). כשאמרתי לה אז בואי נשכב, היא אמרה שהיא לא רוצה, כי היא פוחדת זיכאב לה הראש. בסוף יצא שהיא עשתה לי.

יוצא שאני המון עושה לבד, אבל כבר נמאס לי...

אני לא מפסיק לחשבו על זה מקרה זה. מאד נפגעתי מהספר מהסיטואציה.
    אני מרגיש שיש שהצרכים שלי בכלל לא מתמלאים, ושהצרכים שלה מלאים.
    יוצא שאני מתרחק ממנה. הגעתי למסקנה, שאם הצרכים שלי לא ימולאוף גם שלה לא. לכן אני אמנע מקיום יחסי מין איתה (ברור לי שזה יפגע בחיי הנשואין).

אני חייב לציין, שאני לא רואה סוטואציה ואני גם לא מסוגל לבגוד. ככה שלחפש סקס מחוץ לנשואים, לא בא בחשבון מצידי.

לאחרונה אני חושב יותר יותר על גרושים, אבל אני חושש. אני חושש כי מאד טוב לי עם כל השאר וחבל לי לפרק.
    אני חושש מגרושין, כי אני יודע שאני אצטרך לשלם המון מזונות, מה שיפגע בי לנהל אורך חיים נורמלי.

מצטער על הפוסט הארוך, שכן אין איש שאני יכול להתייעץ איתו. לא חברים ולא משפחה.

ביי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיסכול מחיי המין נשוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת פתוחה

עדי בדיחי
    19/12/2016

שלום לך,

אכן נשמע שאתה מאוד מתוסכל מהסיטואציות שחוזרות על עצמן כמובן וכמובן שבגידה אינה פיתרון ואני שמחה על כך שאתה לא חושב על הכיוון הזה- בגידה עלולה להכניס משבר אמון קשה לתוך הקשר ובכל מקרה לא היתה מקלה על המצב.

נשמע שמה שאתה מבקש הוא שינוי בתפיסת האינטימיות בתוך הקשר, ונראה שעשית מאמצים לשוחח על כך עם אשתך. היא מצידה כן ניסתה לשפר ועובדה שזה כן עבד. הייתי עוצרת ברגעים האלו שהחיים האינטימיים השתפרו- להחמיא לה על כך ולהודות לה על כך שהיא עושה כזה שינוי, היא מתאמצת בכל זאת לספק את מבוקשך והיא מבינה שזה חשוב לך.

במקביל הייתי מנסה להציע התערבות טיפולית מסוימת - לא טיפול ארוך טווח, אלא מספר פגישות עם מטפל מיני זוגי שיכול לסייע במתן הדרכה במצבים כאלו בו אחד מבני הזוג מרגיש כך. טלי שלנו כאן בניהול הפורום היא מטפלת מינית מלבד כל הכשרותיה האחרות (היא עתידה לחזור מחופשה בסוף החודש), אני מציעה לפנות ולנסות לקבל עוד זוויות ראיה.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו