מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות עם חוסר אמוןגילי19/12/2016
אני בת 52 עם ילדים בן זוגי בן 41 עם ילדה.אנחנו יחד שנה וחצי.
בסך הכל כיף לנו והוא מאוד אוהב אותי ,אני רואה בעיניים.אציין שהוא לקוי שמיעה ומתפקד כרגיל הוא עובד בעבודה קבועה כבר 20 שנה נוהג ובסך הכל הכל רגיל.
הוא מתגורר עם הוריו ואימו מאוד מגוננת עליו.
הוא ילדותי ותלותי ברמות כאלו שאפילו את האוכל לעבודה אימו מכינה לו.
אני לא יודעת אם אני באמת אוהבת אותו מה שאני מרגישה זה שהזמן שאני במחיצתו די נעים לי עד שהוא מעצבן אותי עם הילדותיות שלו.
עד כאן קצת רקע.
לפני כמה חודשים ראיתי שהוא המון זמן בוצאפ וכששאלתי עם מי הוא..סובב שאראה...הוא התכתב עם ידידה והציע לה לבוא לאסוף אותה מנמל חיפה הביתה.נורא נפגעתי אבל הבלגתי כדי לא לעשות עניין.
בשבוע שעבר כשישן אצלי ולאחר שהיתה לי תחושה בעודו מתקלח נכנסתי לווצאפ שלו וראיתי חיזור אחרי מישהי אחרת [יותר גדולה ממני...]שרשומה באתר הכרויות כמוהו.צילמתי מסך ההתכתבות וכשיצא אכלנו ארוחת בוקר ברגיעה שלאחריה בררתי איתו את העניין.
הוא התנצל בכה וטען שזו טעות שלא יחזור עליה.ומעצבים זרק את המכשיר הנייד שלו..ואיים שיתאבד..[לא קונה את זה כמובן]
אמרתי לו שהאמון שלי בו נשבר ואני לא רוצה לראות אותו יותר.
כל אותו היום כתב לי שהוא מתנצל על הטעות ושוב ושוב בכה ובכה.עמדתי על שלי יומיים שבהם חשבתי המון.
לאחר ששוחחנו בוידיאו ראיתי שהוא עם ענייים אדומות בכה וצרוד..אמר לי שבכה המון וצרוד כי הוציא את התסכול שלו על משפחתו.
הסכמתי להיפגש איתו לשיחה ושם בכה שוב ושוב הסכמתי לסלוח לו למרות שהאמון נפגע.
לאחר כמה שעות הודעתי לו שאני לא שלמה עם החזרה עליו ואין טעם כי אני לא מתכוונת לחקור ולבלוש אחריו.
לחילופין הצעתי שאקח פסק זמן ממנו לפחות חודש שאז אראה מה יהיה איתי בכלל..
הוא מסרב אבל אני דוחה כל פניה שלו אלי הן בוצאפ והן בידיאו..
הסברתי לו כשאוהבים משחררים והוא לטענתו..כשאוהבים לא מרפים...חחח ילד נו..
לסיכום שאלתי היא האם אני מחמירה מגזימה?
דעתכן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתת מענה מקיף מחר
עדי בדיחי19/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת
גילי20/12/2016ממתינה...תודה רבה לך😘
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמה פוקוס על בחירת בן זוג
עדי בדיחי21/12/2016שלום לך ומתנצלת על העיכוב,
נשמע שיש פער גדול בינך לבין בן זוגך. אומרים שלא סתם אנחנו בוחרים דווקא בן זוג כזה ולא אחר. יש כאן אדם שגר עם הוריו, תלותי מאוד לדברייך ומתנהל בילדותיות. גם הסיפור עם הידידה ההיא ולאחריו העינין עם הבחורה מהאינטרנט.
את, כמו אמא- נוזפת , והוא כמו ילד- בוכה ומבקש עוד צ'אנס. אני לא בטוחה שהוא במצב רגשי בשל כדי להתנהל בקשר רומנטי. כל עוד מדובר בדפוסים תלותיים כאלה, וחוסר הבנה של התנהלותו, אינני יודעת איך אפשר להתנהל זוגית אלא אם כן את באמת אוהבת אותו ומוכנה להיות ה"אמא" הזו שהוא מבקש. יש פעמים שזה נוח לשני הצדדים, אף כן נראה שלך הקשר פחות טוב ואת מוציאה הרבה אנרגיות על הפערים ביניכם.
נסי לחשוב כך על הדברים, אולי תיווכחי שיש עוד מקומות בהם מתנהל באופן לא בוגר (תגובות, חברים, עבודה וכן הלאה.. כמו לדוגמה העינין עם האוכל- שאמא מכינה לו).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)