מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחור מוזר ולא רגילשלי19/12/2016
לפני כמה חודשים יצא לי להכיר בחור והייתה פגישה מעולה אחרי יום אמר שדה לא מתאים לו.אחרי כמה חודשים חזר שוב ונפגשנו ושוב הכל היה נראה טוב הוא הודה ששיקר לגבי גילו והעבודה שלו
ואז דיבר איתי שהוא מעולם לא חלם להיות אבא שילדים
זה הרבה אחריות ושזה קשה וזה לא חלום של אף גבר כמעט.
שרק אשה צריכה לגדל ילדים והוא שמח שהוא אלמן בלי ילדים.
ישבנו במסעדה והוא אמר ילדים הם מעצבנים.
זה לא חלום של גבר אלא אם הוא משקר לך ומנסה לגרום לך לרצות לשכב איתו.רק אם הוא יתאהב בך הוא ירצה ילדים ממך סותר את זה שהוא אמר אני אוהב אותך.אציין רק שאני בת 31 והוא 48 וגם שהיה נשוי לא רצה להתחתן בכלל אלא היא רצתה.
רצה שנפגש ולא הסכמתי מיותר לציין שאני בהלם מדעותיו ואנטי נגד ילדים שהוא יודע שאני לא כזו.חוץ מזה התנהגותו קצת מוזרה והוא מאוד ילדותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה אם להמשיך בקשר
עדי בדיחי21/12/2016שלום,
אני מניחה ששיתפת אותנו בשאלה האם להמשיך את הקשר או איך להתייחס אליו.. כיוון שלא כתבת שאלה קונקרטית.
לאנשים יש "הגנות" לפעמים, ולא תמיד הם רוצים להתחייב, להמשיך ולהגדיל מחויבות בחייהם, לפעמים יש מניעים לא מדעים בהם אדם בוחר למשל שלא להביא ילדים מבחירה, או לא להינשא מבחירה. הרבה פעמים יושב שם קושי רגשי לא פתור עוד מהעבר. עובדה שהקשר גם החל גך- בשקר מצידו, בניתוק הקשר לאחר מכן, כלומר את לבטח רואה שיש דפוס שאינו מגובש, לא רציני.
העובדה שאת בת 31 והוא מבוגר ממך רק מלמדת עד כמה הפער הוא משמעותי ולא רק בגיל. לא נשמע שזה אדם "בראש" שלך, ולא סתם חשת שהוא מוזר ולא לטעמך. בהחלט הדעות שלו והסתכלותו על העולם היא חשובה וקריטית להמשך הקשר.
לגבי אם אדם אוהב אותך הוא ירצה ילדים- זה פשטני מאוד ולא הייתי מאמינה לזה בכל מחיר. כלומר בהחלט יש מצבים בהם בני הזוג מאוהבים ואחד מהם חושש להביא ילדים, עד כדי הינעלותו על כך שלא מוכן להביא ילדים. אין לכך קשר לאהבה בעיניי. יש לכך קשר לבשלות רגשית ולגיבוש אישיות בריאה.
אם את חשה שזה לא מתאים לך, המשיכי הלאה. הייתי בוחרת בבן זוג שהוא בשלב דומה בחייו, צעיר יותר, מגובש יותר על רצונותיו ואיתו לנהל קשר גמיש ולא קיצוני- לא בגיל ולא בתפיסה. להיות באמצע- אלו שיעורי בית גם עבורך.. :)
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)