מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת עצה כי נמאס לי מהמצבשירלי31/12/2016
היי..אני בת 31..הכרתי מישהו ממקום עבודתי. הוא בדרג בכיר שם..לפני כחודשיים החל לסמס לי ולומר לי המה היה מת לצאת איתי אך בעייתי כרגע כי נזהר לא להיפגש עם בנות מהעבודה..כל תמונה שהעליתי לפייס עשה לייק והגיב..דיברנו המון אך לא נפגשנו.,אני מצידי הראיתי שאין לי העיה להיות ידידה שלו למרות שלא אכפת לי לנסות לראות אם יש התאמה מעבר..לפני שבועיים מחק אותי מהפייס בטענה שהשיחות לא הובילו לשום מקום ואם לא היינו עובדים יחד הכל היה פשוט יותר. לאחר שבוע שלח לי בקשת חברות..כל יומיים שולח הודעה אם יש לי מישהו..ושאנסה להכיר ולהיות יותר קלה..זה כבר טיפשי..הוא אומר לי שהוא רוצה שנצא אבל ברור לו שזה יהרוס את ה"ידידות"..אני לא רוצה להראות שאני רוצה אז אני מראה לו דכיף לי שהוא ידיד שלי ושיש לי עם מי לדבר..מצד שני זה טיפשי ומפגר לדבר ללא תכלית..אתמול גם סיפר לי דיש לו יזיזה אבל אין לו רגש אליה..אני אחת שכל גבר רוצה רציני ובחיים לא היה לי דבר כזה..מה הוא רוצה ממני? מה הסיבה שכל יום שולח הודעות אבל לא יוזם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמור על קשרי עבודה לאור מה שתואר
טלי צרקינסקי31/12/2016שירלי שלום,
היבט מאד בולט בסיפור שלך זו התנהגות מעט אימפולסיבית ולא החלטית של הבחור שעובד אתך ואת מציינת שהוא גם בדרג בכיר שם. דוג' להיות חברים בפייסבוק ואז להסיר אותך בפתאומיות. לספר לך על יזיזה שלו שאין לו רגש אליה. למעשה, מכל מה שאת מעלה לא ברור מה הבחור הזה רוצה ואת עלולה להיגרר להרפתקה הזו או למעגליות של חוסר החלטיות של מה הוא רוצה. נשמע מהסיפור שגם את מתלבטת לגבי השארת הקשר כידידים או לנסות מעבר כי לא ציינת בפניו.
עולות כאן מספר שאלות: האם את רוצה קשר עם בחור מהעבודה שהוא בתפקיד בכיר?
האם (ואלו כבר שאלות שאין לך שליטה עליהן) הוא יודע מה הוא רוצה מעצמו, אני מטילה כאן ספק. יכולות להיות סיבות שונות: אוהב לפלרטט, אוהב לכבוש, חושש כשמשהו הופך למעט יותר רציני, לבטים שלו בכלל, מה שהוא אמר לך "תנסי להיות קלה" זו השלכה שלו לגבייך, כי ממה שאת מעלה את לא שמת "רגל" ביחסים האילו. ויתכן שיש חשש להפוך ידידות למשהו יותר רציני.
ממה שאת מעלה נשמע שכדאי לשמור על יחסי עבודה טובים אתו ולחפש את הקשר הרציני במקום אחר.
גם כיוון שהוא מאותת חוסר יציבות וגם מכיוון שהוא בדרג בכיר ואולי עדיף לשמור על זה כך.
מה לומר לו? שאת מכבדת אותו, מעדיפה וכן שהוא להבנתך רוצה לשמור על ידידות ואת מאמינה שזה נכון ולשמור על קשרי עבודה טובים באסרטיביות ובנעימות.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

