מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים עם מכור לאתרי סקס?!מתוסכלת03/06/2007
שלום,
בן זוגי אשר אני חולקת איתו דירה משותפת סובל מבעיית התמכרות של פורנו ברשת ולא כל כך מודע לזה. בכלליות הוא יכול להתקע שעות מול המחשב לא רק בגלישה מול אתרי סקס. הבעיה התחילה לפני חצי שנה כשגיליתי אותו.הוא הבטיח לי שיפסיק אך לפני כפחות מחודש שוב גיליתי כי הוא עושה את זה בשיטתיות.מנצל כל הזדמנות שאני לא בבית או שכשאני ישנה מאוחר בלילה. יש לנו קשר ממש טוב ואנחנו מנהלים חיי מין טובים אך בכל זאת הוא פונה פעמים רבות לאינטרנט וגולש באתרי סקס ומאונן . אני לא יודעת כבר מה לעשות. הוא שיקר לי פעמיים כבר בנושא ואני מתחילה לאבד בו אמון אני ממש מרגישה כאילו בוגדים בי.
אנא עזרו לי ,אני לא רוצה לאבד אותו.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד קובע איזו משמעות אנחנו נותנים
דורית כהן03/06/2007מתוסכלת יקרה,
מה שאת מתארת קורה אצל הרבה זוגות כיום. אנשים גילו את האפיק הנוח, הלא מאיים הזה להתגרות ולהגיע לפורקן, ולהתרגש מחדש כל פעם, וזה עונה על הצורך לגוון, ויותר מכך, על ההיבט של לעשות משהו קצת אסור - מה שמעלה את הריגוש ותורם לגירוי המיני.
מה אומר לך, ככה אנחנו בנויים, אנחנו בני אנוש, ואנחנו פונים למקום שמספק לנו צרכים שקיימים בנו. תארי לך שהיית שמה על מה שקורה כותרת אחרת. כרגע הכותרת שלך היא "זה כמו בגידה, זה מאחורי גבי, הפרת הבטחה, אין לי אמון בו וגם - מה, אני לא מספיק טובה בשבילו?" תארי לך שאת שמה על ההתנהגות הזו כותרת אחרת: כל מה שעושה לאיש שאני אוהבת טוב - ולא פוגע בי או באחרים - שייהנה ממה שיש לחיים להציע לו". שחקי קצת עם הכותרת המוזרה הזו ותראי אם את יכולה לראות בה אמת אפשרית. כמו ליהנות מתבשיל במסעדה חדשה ולא רק ממה שאת מבשלת.
אגב, אולי הוא עושה זאת מתוך רצון לשמור על עצמאותו מולך. אולי הוא מרגיש שאת קובעת לו יותר מדי מה לעשות וזוהי דרכו להתמרד. נתקלתי במקרים כאלה. יתכן שאם תבואי לנושא בהפוך על הפוך, תתענייני, תבקשי לקחת חלק, תצליחי להבין מה הוא מקבל מכך, וזה יוציא את הכיף של "מים גנובים ימתקו" אם את תשני את התייחסותך לכל הענייין. לדעתי, ככל שאת תתייחסי לכך בטבעיות, בלי לאסור עליו, כך התופעה תתפוס מימדים קטנים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
יהודית ברגמן04/06/2007מתוסכלת יקרה,
בנוסף, מובאת בפניך הפניה לכתבה בה מתארים מומחים את השלכות תחום הפורנו על החיים שלנו.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4634* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

