בגידה חד פעמית או משהו שיחזור על עצמו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה חד פעמית או משהו שיחזור על עצמו
    עינת
    03/01/2017

לפני כ - 5 חודשים תפסתי את בעלי שהוא בקשר טלפוני עם משהי שהכיר באיזה סדנא שהיה, מבדיקה שלי מולו הסתבר כי הדיבורים אכן היו חסרי תוכן ובאיזה שלב הגיעו לרמה של דיבורים על סקס.
    לפי הסיפורים שלו הקשר והדיבורים על הסקס היו סתמיים והם נבעו מאחר ובבית לא היתה לו במה , אנו נשואים כבר 12 שנה ויש לנו 2 ילדים.
    כמובן שכשתפסתי אותו הוא לא הכחיש כלום וסיפר את כל השתלשלות הדברים.
    הצלחנו להעלות ולשקם את היחסים שלנו וכמובן שעכשיו אני הרבה יותר קשובה לו והוא כבר אל כמובן מאליו אצלי.
    לאחרונה אחרי המון לבטים רשמתי אותו לסדנת בישול כמתנה ליום ההולדת.
    לצערי מאותו היום שהחלה הסדנה הנפש שלי לא יודעת מרגוע
    אני כל הזמן במחשבות, כל הזמן בודקת ומגששת ממש לא רגועה.
    במיוחד כשאני יודעת שיש שם בנות צעירות והוא סיפר לי שאחת מהן הוא מקפיץ עד לתחנת האוטובוס.
    שוחחתי איתו המון וכל פעם הוא טוען שמי שנפל פעם אחת ולא הבין את גודל הנפילה צריך להיות אידיוט ליפול שוב.
    לא יודעת איך להתנהג? אני ממש פוחדת לקבל שוב את כל לפרצוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמון בקשר

טלי צרקינסקי
    03/01/2017

עינת שלום,

אני מבינה את הרגשות שלך בעקבות החוויה בזוגיות (=השיחות של בעלך).

כמו שציינת, לעתים בעיות מסוימות שעולות "מאירות" משהו בקשר שחשוב לעבוד אליו ובהחלט אפשר להשיבו, לעתים זה לוקח זמן וזה מה שאת מתארת כאן.

מה שחשוב מאד ממה שאת מתארת שהצלחתם לקחת את המשבר הזה למקום שמשקם את הקשר, לאיזושהי מידה מסוימת של החזרת האמון, הכרה של בעלך בדברים, אי רצונו לשוב להתנהגות זו ולמעשה לראיה קדימה של הזוגיות שלכם.

באשר למתנת יום ההולדת - סדנת הבישול, אני לא חושבת שעשית טעות שהענקת לו אותה.

אנחנו קצת "נוגעות" כאן במקום שאין לנו שליטה על כל מה שקורה כשבן/בת הזוג נמצא במקום אחר. את יכולה לקרוא לזה סדנת בישול או כל דבר אחר...

מה שחשוב הוא להמשיך לחזק את האמון בקשר שלכם במספר מוקדים:

התקשורת הזוגית: לדבר על דברים שיש בקשר/שיש לכל אחד בנפרד בחייו כאדם - ללא שיפוטיות, תוך הקשבה, עם הזמנה לשתף.

לדאוג שיהיה לכם זמן איכות זוגי הכולל: כל סוג של בילוי שאתם אוהבים, זמן איכות של אינטימיות ומיניות לצד התנהלות החיים (עבודה/לימודים/משפחה ועוד.

יתכן שיש לך איזה "לופ" מחשבתי שמתיישב על אותה פגיעה מהעבר ולא נותן לך מנוח וחשוב שתתני לעצמך מנוח.

יש טכנקיות הרפיה/מדיטציה/עבודה על חשיבה ועוד שניתן לישם.

אני מאחלת לכם הרבה הצלחה ומאמינה כי גם הזמן יעשה את שלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו