מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מאושרת עם בן הזוגאני17/01/2017
נשואה 4 שנים, מההתחלה לא אהבתי אותו והיו המון פערים תרבותיים ומנטליים, התחתנתי כי אמרתי שהוא אדם טוב ואולי עם הזמן ישתנו דברים. הוא עושה הכל בבית ועוזר עם הילדים, אבל אני לא מאושרת, אין תחומי ענין משותפים ולא היו מעולם, איו כימיה, ישנים בחדר נפרד, אני מרגישה כלואה ולא טוב לי, לא מבלה ונהנת שנים. כל הזמן בוכה ומקווה שאמצא אדם שיהיה לי שותף ופרטנר טוב לחיים.
אני יודעת שעשיתי טעות כשידעתי מלכתחילה שזה לא זה והוא לא בשבילי, כמה שהוא אדם טוב זה לא מספיק לי. אני מרגישה ריקנות נוראית, ממש חיה בכלוב של זהב. רוצה זוגיות פרק ב שיהיה לי טוב
רק אציין אני + 1 ובחודש 8
מה עדיף, נוחות או אושר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לגשת לאיש מקצוע
טלי צרקינסקי17/01/2017שלום לך,
צר לי על מה שאת חווה.
זה מאד לא פשוט שאת "סוחבת" רגשות ומחשבות כאילו מתחילת הזוגיות שאת מתארת שלא חיבר ביניכם משהו...
בכל זאת החלטת להרחיב אתו את המשפחה?...
פעם ושוחחתם על הדברים? הוא יודע מה את מרגישה?
את חווה חוסר סיפוק במצבים אחרים בחיים (=תעסוקה, חברות עוד?)
קצרה ידה של הפורום מלתת מענה למה שאת מתארת ואני ממליצה לך בחום לגשת לייעוץ מקצועי אצל איש מקצוע מתחום הפסיכותרפיה, הפסיכולוגיה הקלינית, העבודה הסוציאלית הקלינית אשר ינסו לבדוק אתך יותר לעומק מה את מרגישה ומה ניתן לעשות. האם ניתן להציל משהו ממערכת היחסים ולאן פניך מועדות להמשך הדרך...וכן לעבד את רגשותייך. אל תעברי את זה לבד.
הפורום הוא מענה מאד ראשוני ואני חושבת שההוגנות כאן היא לייעץ לך לגשת לאיש מקצוע.
אני מאחלת לך הרבה הצלחה בכל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)