דייט חמישי ללא נשיקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דייט חמישי ללא נשיקה
    מיקי
    26/01/2017

היי,

אני בת 29 והתחלתי לצאת עם מישהו לפני שבועיים, הכרנו באתר היכרויות ביוזמתו.
    הבחור נראה כבחור ביישן וגם אמר שפעם זה היה יותר חמור וכעת הוא צריך להשקיע מאמצים כי זה לא בא לו בטבעיות.
    העניין הוא כזה, עברנו כבר חמישה דייטים וטרם התנשקנו. כן יש נשיקה בלחי לשלום ולפרידה אבל לא משהו מעבר לזה. אני חוששת ליזום נשיקה כי אני בעצמי ביישנית ואני מתחילה לחשוש שמשהו לא בסדר. יצאתי עם הרבה בחורים ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה. אני לא יודעת מה לעשות, הוא כן מוצא חן בעיני ואני כן נמשכת אליו. שקלתי לדבר איתו על העניין אבל לא יודעת איך להעלות את הנושא פנים אל פנים ובהודעות זה בטח לא רעיון כזה טוב, נכון?
    אנא עצתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייט חמישי ללא נשיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעשות צעד

עדי בדיחי
    26/01/2017

הי לך,

משמח לשמוע שאת בקשר זוגי עם אדם שאת נמשכת אליו ונראה שסה"כ חוץ ממה שהעלית את מרוצה מהקשר.

כששני הצדדים הם ביישנים זה אכן אתגר, צריך לנסות להבין מי יכול להרים את הכפפה ולעשות צעד. אם סה"כ נראה לך שגם הוא מעוניין את יכולה לזרוק לו רמיזה, בצחוק, בקריצה, ולבדוק אם הבין את הרמז. ואם לא- אז כן, לדבר על כך. חבל שתשארי עם כ"כ הרבה שאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו