מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דייט חמישי ללא נשיקהמיקי26/01/2017
היי,
אני בת 29 והתחלתי לצאת עם מישהו לפני שבועיים, הכרנו באתר היכרויות ביוזמתו.
הבחור נראה כבחור ביישן וגם אמר שפעם זה היה יותר חמור וכעת הוא צריך להשקיע מאמצים כי זה לא בא לו בטבעיות.
העניין הוא כזה, עברנו כבר חמישה דייטים וטרם התנשקנו. כן יש נשיקה בלחי לשלום ולפרידה אבל לא משהו מעבר לזה. אני חוששת ליזום נשיקה כי אני בעצמי ביישנית ואני מתחילה לחשוש שמשהו לא בסדר. יצאתי עם הרבה בחורים ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה. אני לא יודעת מה לעשות, הוא כן מוצא חן בעיני ואני כן נמשכת אליו. שקלתי לדבר איתו על העניין אבל לא יודעת איך להעלות את הנושא פנים אל פנים ובהודעות זה בטח לא רעיון כזה טוב, נכון?
אנא עצתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות צעד
עדי בדיחי26/01/2017הי לך,
משמח לשמוע שאת בקשר זוגי עם אדם שאת נמשכת אליו ונראה שסה"כ חוץ ממה שהעלית את מרוצה מהקשר.
כששני הצדדים הם ביישנים זה אכן אתגר, צריך לנסות להבין מי יכול להרים את הכפפה ולעשות צעד. אם סה"כ נראה לך שגם הוא מעוניין את יכולה לזרוק לו רמיזה, בצחוק, בקריצה, ולבדוק אם הבין את הרמז. ואם לא- אז כן, לדבר על כך. חבל שתשארי עם כ"כ הרבה שאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)