כבר לא ישנים באותה המיטה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כבר לא ישנים באותה המיטה
    עינב
    15/02/2017

אני ובעלי לא ישנים באותה המיטה כבר כמה שנים, זה התחיל כשעבדנו כשהוא עבד בלילות ואז שוב כשאני הייתי עובדת עד שעות מאוחרות אבל זה לא הפריע ליחסי המין או לרצון להיות יחד, אפילו להפך, אבל עכשיו אנחנו מסונכרנים בשעות ועדיין לא מצליחים לישון יחד ועכשיו זה גם משפיע על תדירות יחסי המין. איך אפשר לחזור למצב נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא ישנים באותה המיטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבדוק מה הגורם המפריע לישון ביחד

טלי צרקינסקי
    15/02/2017

עינב שלום,

לא ברור ממה שתיארת מדוע הפסקתם לישון ביחד, האם הסיבה הייתה לא להפריע אחד לשנייה בשעת לילה מאוחרת כשהוא עבד בלילה או שהיו סיבות מעבר לסיבה קונקרטית של לא להפריע?

כי יש פתרונות גם לכך, להיכנס בשקט לחדר, להכין בגדי שינה בחדר אחר ועוד...

האם יתכן שהיה לכם נוח לישון בנפרד (מכל מיני סיבות)? קשה לאבחן דרך הפורום אך אם את חושבת על זה היו? מתיאורך זה נשמע לא רק קונקרטית "לא להפריע".

שינה בנפרד בהחלט יכולה להשפיע על פיחות יחסי מין ועל האינטימיות הזוגית ונשאלת שאלה מדוע לישון בנפרד? האם אתם רוצים לישון ביחד?

האם אתם מדברים על זה ביניכם?

אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ראשית חשוב להבין על מה ענה הצורך לישון בנפרד ולבחון אותו, להכיר בו ולדבר עליו. אני ממליצה מאד שתדברו על זה, מה זה עברכם לישון ביחד, על האינטימיות הרגשית שלכם, שחלק ממנה היא שינה משותפת,

על אלו צרכים ענתה לכם ההפרדה הזאת בשינה ומה כן חשוב לך, מה חשוב לו ותמצאו את הדרך המשותפת להחזיר את הלילות המשותפים לכם, יש מקום גם לבחון ביניכם האם יש חששות מלינה משותפת? (מדברים שונים: שחיקה, אובדן תשוקה, אינטימיות רגשית, יתכן שהיום יש חשש לחזור לישון יחד לאחר שהייתה תקופה שהלבד בלילה קירב ביניכם..והתרגלתם.. ועוד סיבות שונות)...ולא לחשוש לדבר גם על זה, תקשורת טובה יכולה לחזק את הקשר ביניכם.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו