הילדים לא מסתדרים עם בת הזוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילדים לא מסתדרים עם בת הזוג
    עמי
    21/02/2017

אני אלמן +3 ואני נמצא במערכת יחסים זוגית כבר כמה שנים. הילדים שלי כבר גדולים, הקטנה עוד מעט משתחרת מהצבא, ואשתי נפטרה לפני 8 שנים. הילדים לא מקבלים את הזוגיות שלי ולא משנה באיזו טקטיקה אני והיא בוחרים לגשת לזה הם לא מנסים להתחבר אליה.
    הגענו למצב שבו זה כבר ממש מעיב על מערכת היחסים ובאופן בלתי נמנע יש השוואות לבנים שלה שכן מקבלים אותי (גם היא אלמנה).
    עם הילדים שלי אני מצליח להתמודד, אבל כשזה מגיע למערכת היחסים איתה אני אובד עצות. תודה מראש, עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחדו כוחות מול הקושי

אוראל שופן
    21/02/2017

עמי,
    אתם בהחלט מתמודדים עם מצב לא פשוט.
    נשמע כי עשיתם מאמצים מגוונים במגמה לחבר בין בת הזוג והילדים, ואלו עלו בתוהו ומותירים אותך במקום לא נעים באמצע.
    אתה מספר כי כעת הקושי המרכזי שלך הוא בהתמודדות מול בת הזוג, ואני יכולה להניח שקשה לה מאד עם המצב והתסכול שלה יוצא עליך. חשוב בהקשר הזה לראות אותה ואת הקושי שלה, להתאחד איתה ולגרום לה להרגיש שאתם ביחד בזה. לא שאתה באמצע בינה לבין הילדים, אלא ששניכם מתמודדים יחד עם מצב נתון לא נעים ומגביל, שככל הנראה לא תוכלו לשנות אותו אבל תעשו הכל כדי שהוא יפסיק לחבל בקשר שלכם. נסה להגיש לה את הדברים כמו שהם באמת- הילדים אינם נגדה, הם נגדך ונגד מערכת היחסים שלך (הרי אותה הם לא באמת ניסו להכיר). נסה להבין ממנה מה היא צריכה ממך על מנת להיות מאושרת, על מנת להרגיש שהיא שווה, כדי שתרגיש שאתם ביחד עם זה.
    זאת באופן כללי. אם תחדד בפני את הקושי הספציפי במערכת היחסים מולה, יתכן ואוכל לחדד גם את תשובתי בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו