מפחדת לחזור על אותן הטעויות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מפחדת לחזור על אותן הטעויות
    נירית
    23/02/2017

אני ילדה להורים גרושים. במשך שנים היחסים שלהם היו ממש מכוערים אבל הם התמתנו לעת זקנה (וכשאנחנו הילדים יצאנו מהבית). היום אני נשואה טרייה ואני מפחדת לחזור על המהלכים של ההורים שלי. אני לא מפחדת מגירושין אבל אני לא רוצה שאם נגיע למצב כזה הם יהיו מכוערים כמו של ההורים שלי. איך אני יכולה למנוע את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החשש שלך מובן מאד, עבודה מתמדת על הזוגיות היא הפתרון

אוראל שופן
    23/02/2017

החשש שלך מאד בסיסי ומובן.
    הפחד שלנו לחזור על טעויות של ההורים שפגעו בנו הוא פחד מאד רווח. עצם קיומו של הפחד הזה עוזר פעמים רבות בשליטה עצמית ובהמנעות אקטיבית מהטעויות הללו.
    בעיקרון, כמו בכל מערכות היחסים הרומנטיות, יהיו לכם רגעים ותקופות יפים וכאלו קשים. דרך ביסוס של תקשורת נכונה ובונה, מודעות הדדית לצרכים של שניכם ולערכים המשותפים והאינדווידואלים, קשב ער זה לזו והתגייסות לעבודה קשה מול משברים, תוכלו לשמור על הזוגיות ועל התא המשפחתי שלכם.
    מודעות לכך שזוגיות דורשת עבודה, הבנה שאסור להזניח או לקחת כמובן מאליו ונכונות להשתפר ולשפר, אלו כמוסות הגנה משמעותיות שמשמרות ומשפרות.
    אם את מרגישה שהפחד שלך פוגע בתפקוד האישי או הזוגי שלך היום או בעתיד, אל תהססי לפנות לטיפול פרטני או ייעוץ זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו